Spiritualistiska sällskapet i Göteborg

Styrelsen

Ledamot

Tatiana Blazic

Bokningsansvarig

Monica Aho Silver

0763-921192

Ledamot

Peter Wiklund

Sekreterare

Lotta Bard

0723-32 51 00

 

Ordförande Jessica Gustafsson

0727-332367

Bokningsansvarig

Bosse Silver

0708-38 37 86

Webbansvarig

Malin Johansson

0735-12 94 22

 

 

 

Kassör

Anki Abelsson

0708-61 12 18

 

Historik

 

SSG, Spiritualistiska Sällskapet i Göteborg bildades så tidigt som 1941 av 5 kvinnor och är den äldsta föreningen i sitt slag i Göteborg - ja, kanske i hela Sverige. Genom mediala demonstrationer (seanser) vill vi belysa andevärlden och hur livet kan gestalta sig för våra nära och kära på andra sidan.

 

Genom sin livsåskådning vill den spiritualistiska rörelsen verka för andlig utveckling. Den vill ge en insiktsfull förståelse för meningen med vårt liv här på jorden. Den söker belysa att livet fortsätter omedelbart efter den kroppsliga döden och att vi, för vår fortsatta utveckling, får återvända (reinkarneras) på jorden.

 

 

 

Lokalen

 

Vår lokal är belägen i bottenvåningen i flerfamiljsfastigheten på Parkvägen 2 i Sävedalen.

 

Lokalen är fräsch och trivsam med tillgång till kök, toa och 2 samlingsrum. Ett rum som lämpar sig för ex. seans, meditationen rummet är möblerat med bekväma konferensstolar det finns också en scen i detta rum. Det andra rummet är möblerat för ex studier eller sammankomster där man sitter vid bord. Detta rum har också en stor whiteboardtavla.

 

För alla våra medlemmar finns det möjlighet att använda lokalen för egna aktiviteter. Gästande föreläsare och medium kan också hyra våra lokaler för kurser, healing m.m.

(Dessa ska ligga inom föreningens intresseområden)

Copyright © All Rights Reserved