Spiritualistiska sällskapet i Göteborg


 

Program Hösten 2019


Torsdagar kl 19.00-20.30 (vissa förlängda till 21)

Lokal: Iskällareliden 14 B i Torp

Pris: 150kr för medlem, 200kr icke medlem

Vissa har förhöjd avgift 200kr för alla21/11 Boris Gustavsson

Boris kommer tillbaka till oss och pratar om slagruta o kristaller mm. Boris är även duktig på att se i kristallkula och läsa tarot. Han försöker att ge ett personligt budskap i mån av tid.

 


*****


28/11 Maria Persson: Storseans

Med humor och glädje beskrives Andar och lämnas budskap. Förhöjd avgift 200kr för alla. Förbokning på ssggbg@outlook.com

http://mediummaria.dinstudio.se/14/1/hem/


*****


5/12 Susanne Swantesson: Hur blir ditt 2020?

Hur blir ditt 2020? Seans med auratolkningar, tarotkort mm.

www.in-flow.se


*****


12/12 Liz Emanuelsson: Storseans

Liz Emanuelsson kommer tillbaka till oss på SSG och håller i en storseans.

http://www.andligbalans.se/


*****


Program Våren 2020


30/1 Jhonny Neumann

Storseans

Kvällens mediala demonstration hålls av Jhonny Neumann Han är född och uppvuxen här i Göteborg och har känt av andevärlden sedan barnsben. Jhonny är sedan år 2007 certifierad av det engelska mediumet Iris Hall och jobbar utifrån den engelska traditionella spiritualistiskas skolan, vilket innebär att man presenterar bevis för andevärldens existens före budskap. Det viktigaste för Jhonny är att föra andevärldens talan med respekt, ödmjukhet och omtanke för både andevärlden och oss levande. Jhonny jobbar runt om i Sverige, England och Skottland med seanser, sittningar och workshops.


*****


6/2 Helena-Magdalena Ivekrans

Föreläser om Attraktionslagen

Varmt välkommen till en värld där drömmar blir verklighet!

Vill du skapa förändring i ditt liv och skapa det liv du alltid har drömt om?
Genom att vi blir medvetna om hur tankens kraft och attraktionslagen så kan vi alla steg för steg skapa de förändringar vi önskar i våra liv.


Vi är alla magnifika medskapare till vår egen framtid, genom våra förväntningar och vårt sätt att tänka. “Om vi tror att vi kan så kan vi, om vi tror att vi inte kan så får vi också rätt”. Under denna kväll kommer Helena-Magdalena föreläsa om attraktionslagen, om hur vi attraherar (skapar) det vi sänder ut. Om hur vi själva styr vår verklighet utifrån hur vi ser på den och hur vi kan förändra våra liv och leva våra drömmar genom att få konkreta tips och verktyg. Vi kan alla leva våra drömmar och skapa det liv vi alltid har drömt om, attraktionslagen är till för alla.


Under denna kväll kommer det vara många insikter om hur våra liv ser ut och varför och genom att vi alla förstår att vi kan skapa förändring, genom enkla steg så kan vi alla skapa det liv vi alltid drömt om! Du kommer lämna föreläsningen med en stark känsla av hopp och med vetskap om att du själv har makten att förändra ditt liv!

Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt föreläser och håller kurser internationellt, hon bloggar för Tidningen Nära och skriver horoskop för Tidningen Tara. Helena-Magdalena är författare till böckerna Lev din dröm och Lev i din kraft. Hon har även medverkat i Svts Från Sverige till himlen och i ett antal tidningasartiklar och poddar. Hon har ett brinnande intresse i att hjälpa människor att utvecklas till sitt bästa jag!

Vill du veta mer om Helena-Magdalena så besök hennes hemsida:

www.helena-magdalena.se*****


13/2*****


20/2 Josefine Congui

Välkomna till en workshop i Astrologi!!
Kvällens tema är:
”Det personliga horoskopet”
Jag heter Josefine Congiu och kärleken till astrologin har funnits hos mig sedan tonåren.


Mer än 30 år senare brinner passionens låga
till denna fantastiska visdomslära fortfarande lika starkt.
Man blir aldrig fullärd utan det finns alltid mer att lära!
För mig är astrologin ett av de främsta och absolut bästa verktygen för personlig och själslig utveckling och att förmedla astrologisk kunskap och visdom är det roligaste jag vet!


Astrologi handlar inte om spådomskonst på något vis, vilket många kanske tror, utan beskriver dig och din själsliga och personliga resa, din utveckling och din inneboende potential. Man kan se det som en karta över sitt liv, ett själsligt tumavtryck och där planeterna i ditt födelsehoroskop agerar som delpersonligheter.
Dessa delpersonligheter eller sidor inom dig har olika behov och funktioner och genom att förstå och utforska ditt horoskop på djupet, så bjuder du dig på en fantastisk resa i dig själv som bidrar till ökad förståelse för och till djupa insikter för den du är.


Syftet med att ställa sitt personliga horoskop bör alltså vara en önskan om en djupare självkännedom och förståelse för din resa mot att bli en så bra och sann version av dig själv som du bara kan..
Vi avslutar kvällen med frågestund!


*****


27/2 Diana Wahlborg

https://www.sjalensoas.se/


*****


5/3


*****


12/3*****


19/3 Camilla Elfving

Storseans

Camilla kommer och håller storseans som innehåller en medial mix, dels andekontakter och budskap från nära och kära och dels lite kortare intuitionsläsning för vissa i publiken.
Camilla kommer också att ha med sig sina böcker som man kan köpa och få signerade.


Camilla Elfving är andlig lärare, spiritualistiskt medium och författare.

Camilla fick uppleva en esoterisk initiatorisk invigning i sina tonår med mängder av utomkroppsliga resor och kontakt med högre medvetanden.

Camilla utövar alla former av mediumskapet – mentalt mediumskap, transmediumskap och en del former av fysiskt mediumskap. Hon har lång skolning bakom sig och har sedan början av 2000-talet deltagit i mängder av kurser och utbildningar både i Sverige och på The Arthur Findlay College i England. Camilla är diplomerat mentalt medium.*****


26/3 Anette Johansson

Föredrag / Workshop 
VÅRA ANDLIGA GUIDER & DEN ASTRALA STEGEN

Vilka guider har vi med oss? Varför är dem med oss? Hur får man kontakt med sin guide? Varifrån kommer de?


Vi talar om den ”Astrala Stegen / De andliga nivåerna” och vad vi kan komma i kontakt med där och vad som finns på de olika planen.
Kvällen avslutas med en kort meditativ övning där du kan komma att känna av din guide.

http://www.finndittinre.se/


*****


2/4 Peter Wiklund Samkväm med andevärlden

Denna kväll är fylld med kärlek och budskap. Kvällen kan innehålla meditation, sound healing, inspirerat tal, budskap från andevärlden då våra nära och kära besöker oss från andra sidan och någon övning som vi gör tillsamman. 


*****


16/4 Mait Bärnsten

http://mait.barnsten.se/


*****


23/4


*****


30/4


*****


7/5 Mahlin Larsson

Storseans


*****


14/5


*****


28/5


*****


4/6


*****


11/6


*****


Copyright © All Rights Reserved