Spiritualistiska sällskapet i Göteborg


 Program Våren 2020


Torsdagar kl 19.00-20.30 (vissa förlängda till 21)

Lokal: Lilla Munkebäcksgatan 7 A i Göteborg

Pris: 100 kr för medlem, 150 kr icke medlem

Vissa har förhöjd avgift 200 kr för alla*****


INSTÄLLT! 16/4 Mait Bärnsten

Djurkommunikation - Ta med en bild på ditt djur 

 Jag har kommunicerat med djur sedan jag var liten och jobbat med djurkommunikation i över 20 år. Det blir en kväll tillägnad våra kära djur, både levande och bortgångna. Jag tar kontakt med de djur som ni har med er bilder av. Det är viktigt att djuret är ensamt på fotot. I min kontakt kan jag få information om både känslor, tankar och fysiska förutsättningar hos djuret. 

Vill du veta mera om  Mait, så besök gärna hennes hemsida:

http://mait.barnsten.se


*****

 

INSTÄLLT! 23/4 Eleonor Lysell

Hur ser ditt själsliga DNA ut?

Förhöjd avgift, 200 kr för alla. Förbokning på ssggbg@outlook.com

Jag ser dina Guider, Änglar och andra universella varelser som följer dig. Hur ser ditt själsliga dna ut? Från liv till liv, och vad har du lagt på för lärdom just i detta liv. Ser även dina framtida mål. Alla får en läsning och budskap. 

Om du vill veta mer om Eleonor, så kan du nå henne på 0704-879220.  


*****


INSTÄLLT! 30/4 Jessica Gustafsson
Tidigare liv

Har du åxå funderat på hur saker å ting känns bekanta? Får du ofta deja vu? Kom på denna kväll och få kunskap i hur just dina tidigare liv varit och framför allt vilka själsliga minnen du bär med dig i nuvarande liv!

Jag är ett medium certifierat av Pehr Trollsveden och verksam i västra Götaland. Till vardags är jag precis som alla andra helt vanlig, när jag kopplar upp mig mot andevärlden kommer budskapen detaljerat och tydligt. Många gånger ger budskapen starka insikter som tar dig vidare från sorg eller från andra saker du fastnat i. Vill du komma i kontakt med mig innan? Gå in på min Facebook sida och skriv ett meddelande eller varför inte boka en sittning? https://www.facebook.com/bergliotsmedialakvarter


*****


INSTÄLLT! 7/5 Mahlin Larsson

Storseans

Välkommen till en medial kväll med budskap från andevärlden och klokskap från änglar och andeväsen med certifierade mediumet Mahlin Larsson. Hennes kontakter brukar bjuda på både humor och djup.

Vill du veta mera om Mahlin, så besök henne gärna på:

https://m.facebook.com/himlarummet/?ref=bookmarks


*****


INSTÄLLT! 14/5 Maria Persson

Storseans

Med humor och glädje beskrives Andar och lämnas budskap. Förhöjd avgift 200kr för alla. Förbokningssggbg@outlook.com

Vill du veta mera om Maria, så besök gärna hennes hemsida:

http://mediummaria.dinstudio.se/14/1/hem/


*****


INSTÄLLT! 28/5 Liz Emanuelsson 

Storseans 

Liz Emanuelsson kommer tillbaka till oss på SSG och håller en storseans. Vill du veta mer om Liz, så besök gärna hennes hemsida:

http://www.andligbalans.se*****


INSTÄLLT! 4/6 Boris Gustavsson

Föreläsning om slagruta och kristaller mm

Boris kommer tillbaka till oss och pratar om slagruta och kristaller mm, och hur han använde sig av dessatekniker som yrkesverksam byggingenjör och som medium idag. Boris är även duktig på att se i kristallkula och läsa tarot. Han försöker att ge ett personligt budskap i mån av tid. 

Vill du veta mer om Boris, så ring honom gärna på 0706-918834


*****


INSTÄLLT! 11/6 Kerstin Dahlin

Storseans

Ibland kan man känna att man inte är ensam i rummet, men man ser ingen. Det kan kännas som någon tar på håret eller en hand på axel. Man tror sig höra något och tänker nä nu hör jag i syne. Är ni intresserad av besök från andra sidan så är ni välkomna denna kväll. Allt detta är enligt min upplevelse sant,


Jag är född medial och jag hör, ser, och får dofter till mig. Jag kan läsa av kort av avlidna personer. Jag är uppkopplad hela tiden och när jag får frågor eller är på hembesök så får jag bilder, ord, dofter, och kan få kännedom hur dom gick bort. Jag gör hembesök så man kan får lugn och ro vid besök från andra sidan.


På jobbet och vardags är jag precis som vem som helst, en i gänget. Stjärnöga heter mitt företag och jag är ett certifierat medium av Pehr Trollsweden. Har gått en kurs, spirituell / Transmedium på Arthur Findlay college i England. och bor i Västra Götaland.

Vill du veta mera om Kerstin, så ring henne på

0732-289291

*****


Copyright © All Rights Reserved