Kurser / Program

Höstens programAlla våra event startar 19:00 om inget annat anges
Augusti


Torsdag 25/8 "Seans" med Jhonny Neumann

Ikväll kommer Jhonny Neumann och håller seans hos oss. Han jobbar utifrån den traditionella engelska spiritualistiska skolan, vilket innebär att det viktigaste är att presentera bevis för andevärldens existens innan budskap levereras. Jhonny har lång erfarenhet av andligt arbete och jobbar alltid utifrån sitt hjärta och med respekt för både andevärlden och oss som fortfarande har en fysisk kropp. Hjärtligt välkomna till en kväll fylld av glädje, kärlek och fina återföreningar. 


Vi öppnar för medlemmar kl18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låseskl19. För medlemmar 100kr och övriga 150kr.

Vill du veta mera om Jhonny Neumann, så besök gärna hans hemsida 

http://www.jhonnyneumann.se Måndag 29/8, 19.00 - 21.00 Elise Hallberg "Kraftplatser och Currykryss" 

Kraftplatser är positiva energipunkter/platser på jorden. Moder Jords "andningshål" mot Universum. Där möts Jordenergin och den Kosmiska energin. Mediterar du på en kraftplats, växer ditt eget energifält in i Krafplatsens energifält. Efter en tid får du kontakt med andra världar (tomtar, troll, änglar med flera). I ditt hem har du små kraftplatser. Domkyrkor och gamla kyrkor har stora kraftplatser. Denna kväll får du information samt lära dig gå med pekare för att ta ut kraftplatser och currykryss. Även att känna in skillnaden mellan positiv och negativ energi med kroppen. Kort trummeditation på en kraftplats. Har du egna pekare, tag med dem. Saknar du pekare, kan du köpa av Elise för 20 kr/styck.

Vi öppnar för medlemmarkl18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låseskl19. För medlemmar 100kr och övriga 150kr.

Vid kontakt med Elise, gå in på hennes hemsida, www.elisehallberg.se September


Torsdag 1/9 "Filmkväll" 

Kom på BIO i Ssgs regi. OBS start kl 18!  

vi träffas och ser en spännande film. Efter filmen samtalar vi om filmen och umgås. BIO måsten som snacks finns att köpa på plats för de som vill.  Måndag 5/9 "Meditation" med Lotta Kilander

Under denna meditation ska vi öppna upp för att nå våra älskade, andliga guider. De finns alltid med oss och väntar på att vi ska bjuda in dem i våra liv. De har så mycket att tillföra...om vi bara tillåter dem. För de klampar inte in i vår tillvara om vi inte aktivt ber dem. 
Varmt välkomna! 

Vi öppnar för medlemmarkl18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låseskl19. För medlemmar 100kr och övriga 150kr.

Om du vill ha kontakt med Lotta, då kan du mejla till henne på lotta.kilander@yahoo.se

 


Torsdag 8/9 "Seans på engelska" med Dean Kenyon 

Jag kommer från England och flyttade till Sverige i juni 2016 och har sedan dess njutit av att jobba med kärleksfulla andliga människor. Jag bor nu i Göteborg där jag arbetar med att ge healing, undervisar och ger avläsningar. Jag är privilegierad av att tjäna många spiritist centra i Sverige som ett plattforms medium och, hoppas jag att kommer att tjäna många fler i framtiden. Jag ser fram emot att träffa dig snart.... I kärlek och ljus 

Vi öppnar för medlemmarkl18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låseskl19. För medlemmar 100kr och övriga 150kr.Lör-sön 10-11/9 Kurs i djurkommunikation med Mait  

Mer info hittar du under "kurser och annat skoj"

 


Måndag 12/9 Övningskväll 

Medlemmar 100 kr, icke medlemmar 150 kr

Är du möjligtvis en oslipad diamant med en gömd talang i andlighet? Alltid velat att plocka fram och utveckla din färdighet i att lägga tarot, pendla, tolka auror, kanalisera, ge Reiki, eller helt enkelt diskutera med likasinnade människor? Då har du hittat rätt! Vi på SSG vill gärna hjälpa till med att bana din spirituella väg. Med våra ”övningskvällar” välkomnar vi alla som vill komma vidare och utvecklas. 
Vi öppnar för medlemmar kl 18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låses kl 19. För medlemmar 100kr och övriga 150kr.Måndag 19/9 Trollbord med Diana Wahlborg och Ulle Wageborn  

Seans - budskap från andra sidan och bordsseans där alla kvällens gäster kan ställa frågor till Mediumen som kanaliserar genom bordet. Alla deltagare kommer också att få tolkat sina orakelkort och ställa frågor till bordet. Detta är en mycket uppskattad seanskväll där budskapen haglar ut i full fart till gästerna med många skratt! 

Vi öppnar för medlemmarkl18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låseskl19. För medlemmar 100kr och övriga 150kr

Varmt välkomna!


Torsdag 22/9 "Workshop Handtydning" med Andreas Hindström från Själavård 

Handtydning är så mycket mer än att bara läsa linjerna i handen. Under kvällen går jag igenom en del av de olika aspekterna i handen som bland annat kan berätta om varför du är som du är och vad det är meningen att du ska göra i livet, hur ditt mind fungerar, vilka goda dolda egenskaper du har, partneranalys och mycket annat. Linjerna ger oss cirka 30 procent av informationen, inom modern handtydning analyserar vi bland annat handens form, fingrarnas längd och flexibilitet, mönster i fingeravtrycken och hudens grovlek. Modern handtydning baseras på äldre kunskap som visat sig vara relevant, sållat ut sådant som ej stämmer och tagit lärdom av närmare 5 000 vetenskapliga undersökningar som gjorts i modern tid om händer, fingrar, fingeravtryck och mycket annat. Jag tittar lite i alla deltagares händer under kvällen. Läs mer om modern handtydning: www.modernhandtydning.se

och mitt arbete www.sjalavard.se

Vi öppnar för medlemmarkl18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låseskl19. För medlemmar 100kr och övriga 150kr

Varmt välkomna!


Måndag 26/9 Shamansk trummeditation med TREY 

TREY -Ande -Mark -Människa arbetar dels medialt med utrensningar o dyl men verkar även inom shamanism och Naturmagi.Detta gör att vi har ett koncept som tillåter oss att arbeta mycket brett och med många koncept inom holistisk hälsa.

Vi i Trey önskar er välkommen till vår guidade trumresa .Vi verkar inom shamanism och att göra trumresor är ett utmärkt sätt att nå djupet inom sig själv och även andra världar ,dimensioner .Det finns inga risker med att göra en sådan resa vi utför ,allt som krävs är att man slappnar av och låter sig själv färdas .Vad man upplever är individuellt och det finns inget rätt och fel i det man upplever. Hälsningar TREY,

Omid ,Liv ,Lasse

Vill du kontakta TREY, så hittar du dem på

www.facebook.com/TREY-110592941547059

Vi öppnar för medlemmarkl18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låseskl19. För medlemmar 100kr och övriga 150kr.

Varmt välkomna!
Torsdag 29/9 Seans med Max Lebedev

Max är medium, healer och massör och driver salongen Max massage och friskvård i Kålltorp och företaget The Very Spirit. 

Hans relation med andlighet började väldigt tidigt, redan som barn.

Max är utbildad inom bl a shamansk healing. "Den har förändrat mitt liv och nu vandrar jag den shamanska vägen." Förutom healing, spådom och massage , håller han även kurser i Tarot och Magi. 

Vi öppnar för medlemmarkl18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låseskl19. För medlemmar 100kr och övriga 150kr.

Varmt välkomna!Kurser & annat skoj


Lör-sön 10-11/9 "Kurs i djurkommunikation" med Mait Bärnsten


Kurs i att kommunicera med djur. Jag upptäckte min förmåga att läsa djurs tankar och känslor redan som barn och har jobbat som djurkommunikatör i ca 30 år. Under dagen får du tips på olika sätt att på ett ordlöst sätt skicka och ta emot kommunikation till och från djur. Detta finns naturligt hos oss, vi har bara glömt eftersom vi idag använder oss av så många olika sätt att kommunicera med varandra.  

 

Du kommer att få testa hur det är att ta kontakt med djur på distans och genom psykometri.  Vi åker hem till er som inte har möjlighet att ta med sitt djur,  om ni inte bor för långt bort. I annat fall tar vi kontakt på distans med djuret. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ha mer än ett djur inomhus på kursen, utan de måste i så fall sitta kvar i bilen, eller om de kan hämtas hemifrån.  

 

För er som är intresserade kommer fortsättnings kurs att anordnas.  

Om du vill ha kontakt med Mait, så kan du kontakta henne via hennes hemsida www.mait.barnsten.se


OBS! Föranmälan krävs via mejl på info@ssgbg.se

Kostnad 1.200 kr. Anmälningsavgift 500 kr