Spiritualistiska sällskapet i Göteborg


 Program Våren 2020


Torsdagar kl 19.00-20.30 (vissa förlängda till 21)

Lokal: Lilla Munkebäcksgatan 7 A i Göteborg

Pris: 100kr för medlem, 150 kr icke medlem

Vissa har förhöjd avgift 200kr för alla


30/1 Jhonny Neumann

Storseans

Jhonny Neumann kommer tillbaka till oss på SSG och håller en storseans.

Vill du veta mer om Jhonny så besök gärna hans hemsida:

www.jhonnyneumann.se


*****


6/2 Helena-Magdalena Ivekrans

Föreläser om Attraktionslagen

Varmt välkommen till en värld där drömmar blir verklighet!

Vill du skapa förändring i ditt liv och skapa det liv du alltid har drömt om?
Genom att vi blir medvetna om hur tankens kraft och attraktionslagen så kan vi alla steg för steg skapa de förändringar vi önskar i våra liv.


Vi är alla magnifika medskapare till vår egen framtid, genom våra förväntningar och vårt sätt att tänka. “Om vi tror att vi kan så kan vi, om vi tror att vi inte kan så får vi också rätt”. Under denna kväll kommer Helena-Magdalena föreläsa om attraktionslagen, om hur vi attraherar (skapar) det vi sänder ut. Om hur vi själva styr vår verklighet utifrån hur vi ser på den och hur vi kan förändra våra liv och leva våra drömmar genom att få konkreta tips och verktyg. Vi kan alla leva våra drömmar och skapa det liv vi alltid har drömt om, attraktionslagen är till för alla.


Under denna kväll kommer det vara många insikter om hur våra liv ser ut och varför och genom att vi alla förstår att vi kan skapa förändring, genom enkla steg så kan vi alla skapa det liv vi alltid drömt om! Du kommer lämna föreläsningen med en stark känsla av hopp och med vetskap om att du själv har makten att förändra ditt liv!

Vill du veta mer om Helena-Magdalena så besök hennes hemsida:

www.helena-magdalena.se*****


13/2 Susanne Swantesson 

Storseans

Susanne Swantesson kommer tillbaka till oss på SSG och håller en storseans. Några får även auratolkning, dra tarotkort mm

Vill du veta mer om Susanne, så besök hennes hemsida:
www.in-flow.se*****


20/2 Josefine Congui

Välkomna till en workshop i Astrologi!!
Kvällens tema är:
”Det personliga horoskopet”
Jag heter Josefine Congiu och kärleken till astrologin har funnits hos mig sedan tonåren.


Mer än 30 år senare brinner passionens låga
till denna fantastiska visdomslära fortfarande lika starkt.
Man blir aldrig fullärd utan det finns alltid mer att lära!
För mig är astrologin ett av de främsta och absolut bästa verktygen för personlig och själslig utveckling och att förmedla astrologisk kunskap och visdom är det roligaste jag vet!


Astrologi handlar inte om spådomskonst på något vis, vilket många kanske tror, utan beskriver dig och din själsliga och personliga resa, din utveckling och din inneboende potential. Man kan se det som en karta över sitt liv, ett själsligt tumavtryck och där planeterna i ditt födelsehoroskop agerar som delpersonligheter.
Dessa delpersonligheter eller sidor inom dig har olika behov och funktioner och genom att förstå och utforska ditt horoskop på djupet, så bjuder du dig på en fantastisk resa i dig själv som bidrar till ökad förståelse för och till djupa insikter för den du är.


Syftet med att ställa sitt personliga horoskop bör alltså vara en önskan om en djupare självkännedom och förståelse för din resa mot att bli en så bra och sann version av dig själv som du bara kan..
Vi avslutar kvällen med frågestund!


*****


27/2 Diana Wahlborg OBS! 18.30 - 21.00

Föreläsning & Workshop

"Giftiga relationer/toxic people"


Kvällens kostnad är 250 kr. Anmäl ditt intresse på vår mejl ssggbg@outlook.com


Kvällens föreläsning och workshop handlar om det viktiga ämnet ”giftiga relationer/toxic People” som riktar sig främst till dig som ”drar” till dig energitjuvar och andra ohälsosamma relationer, och hur vi som medberoende eller högkänsliga individer kan hantera dessa relationer. Diana tar upp viktiga symptom hos dig som högkänslig eller medberoende samt beskriver ingående de ”giftiga personernas gift”. Hjärtligt välkommen!

https://www.sjalensoas.se/


*****


5/3 Trumresameditation/resa med Monica och Bosse

Trum-medition/resa i mediativ magi med möjlighet att träffa ditt kraftdjur och få budskap från andra sidan. 


*****


12/3 Ilene Stensson 

”Själens proviant” *****


19/3 Dean Canyon

Storseans

Jag kommer från England och flyttade till Sverige i juni 2016 och har njutit av att jobba med kärleksfulla andliga människor sedan dess. Jag bor nu i Göteborg där jag arbetar med att ge healing, undervisar och ger avläsningar. Jag är privilegierad att tjäna många spiritist centra i Sverige som ett plattforms medium och, hoppas att tjäna många fler i framtiden. Jag ser fram emot att träffa dig snart.... I kärlek och ljus 


*****


26/3 Anette Johansson

Föredrag / Workshop 
VÅRA ANDLIGA GUIDER & DEN ASTRALA STEGEN

Vilka guider har vi med oss? Varför är dem med oss? Hur får man kontakt med sin guide? Varifrån kommer de?


Vi talar om den ”Astrala Stegen / De andliga nivåerna” och vad vi kan komma i kontakt med där och vad som finns på de olika planen.
Kvällen avslutas med en kort meditativ övning där du kan komma att känna av din guide.

Vill du veta mera om  Anette, så besök gärna hennes hemsida:

http://www.finndittinre.se/


*****


2/4 Peter Wiklund Samkväm med andevärlden

Denna kväll är fylld med kärlek och budskap. Kvällen kan innehålla meditation, sound healing, inspirerat tal, budskap från andevärlden då våra nära och kära besöker oss från andra sidan och någon övning som vi gör tillsammans.

Vill du veta mera om Peter, så kontakta honom gärna på hans mejl peterw@comhem.se eller mobil 0709-309929


*****


16/4 Mait Bärnsten

Djurkommunikation - Glöm ej bild på ditt djur

 Jag har kommunicerat med djur sedan jag var liten och jobbat med djurkommunikation i över 20 år. Det blir en kväll tillägnad våra kära djur, både levande och bortgångna. Jag tar kontakt med de djur som ni har med er bilder av. Det är viktigt att djuret är ensamt på fotot. I min kontakt kan jag få information om både känslor, tankar och fysiska förutsättningar hos djuret. 

Vill du veta mera om  Mait, så besök gärna hennes hemsida:

http://mait.barnsten.se


*****


23/4


*****


30/4 Jessica Gustafsson
Tidigare liv

Har du åxå funderat på hur saker å ting känns bekanta? Får du ofta deja vu? Kom på denna kväll och få kunskap i hur just dina tidigare liv varit och framför allt vilka själsliga minnen du bär med dig i nuvarande liv!

Jag är ett medium certifierat av Pehr Trollsveden och verksam i västra Götaland. Till vardags är jag precis som alla andra helt vanlig, när jag kopplar upp mig mot andevärlden kommer budskapen detaljerat och tydligt. Många gånger ger budskapen starka insikter som tar dig vidare från sorg eller från andra saker du fastnat i. Vill du komma i kontakt med mig innan? Gå in på min Facebook sida och skriv ett meddelande eller varför inte boka en sittning? https://www.facebook.com/bergliotsmedialakvarter


*****


7/5 Mahlin Larsson

Storseans

Välkommen till en medial kväll med budskap från andevärlden och klokskap från änglar och andeväsen med certifierade mediumet Mahlin Larsson. Hennes kontakter brukar bjuda på både humor och djup.

Vill du veta mera om Mahlin, så besök henne gärna på:

https://m.facebook.com/himlarummet/?ref=bookmarks


*****


14/5 Maria Persson

Storseans

Med humor och glädje beskrives Andar och lämnas budskap. Förhöjd avgift 200kr för alla. Förbokningssggbg@outlook.com

Vill du veta mera om Maria, så besök henne gärna på:

http://mediummaria.dinstudio.se/14/1/hem/


*****


28/5 Liz Emanuelsson 

Storseans 

Liz Emanuelsson kommer tillbaka till oss på SSG och håller en storseans. 

http://www.andligbalans.se*****


4/6


*****


11/6 Kerstin Dahlin

Storseans

Ibland kan man känna att man inte är ensam i rummet, men man ser ingen. Det kan kännas som någon tar på håret eller en hand på axel. Man tror sig höra något och tänker nä nu hör jag i syne. Är ni intresserad av besök från andra sidan så är ni välkomna denna kväll. Allt detta är enligt min upplevelse sant,


Jag är född medial och jag hör, ser, och får dofter till mig. Jag kan läsa av kort av avlidna personer. Jag är uppkopplad hela tiden och när jag får frågor eller är på hembesök så får jag bilder, ord, dofter, och kan få kännedom hur dom gick bort. Jag gör hembesök så man kan får lugn och ro vid besök från andra sidan.


På jobbet och vardags är jag precis som vem som helst, en i gänget. Stjärnöga heter mitt företag och jag är ett certifierat medium av Pehr Trollsweden. Har gått en kurs, spirituell / Transmedium på Arthur Findlay college i England. och bor i Västra Götaland.

Vill du veta mera om Kerstin, så ring henne på

0732-289291

*****


Copyright © All Rights Reserved