ssgbg.se
Evenemang

SSGs program
 

Generellt för alla event om inget annat anges separat.

Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr, ingen föranmälan behövs.

För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55.

Evenemanget börjar kl 19.00.

Alla event är i SSG´s regi om inte annat anges.Medlemskort för kalenderåret 2024 finns att köpa för 222:-

Dessa säljs i samband med våra aktiviteter på Karl Staaffsgatan 20A.
Förutom att du stöttar Göteborgs äldsta spiritualistiska förening och hjälper till att bevara den,

så kommer du att till reducerat pris kunna ta del av många föreläsningar, workshops, cirklar och seanser.


Medlemskort från andra spiritualistiska föreningar kring Göteborg gäller hos oss.
Augusti
MÅNDAG 19 AUGUSTI KL 19.00-21.00 - PRÖVA PÅ KVÄLL

Är du möjligtvis en oslipad diamant med en gömd talang i andlighet? Alltid velat att plocka fram och utveckla din färdighet i att lägga tarot, pendla, tolka auror, kanalisera, ge Reiki, eller helt enkelt diskutera med likasinnade människor?
Då har du hittat rätt! Vi på SSG vill gärna hjälpa till med att bana din spirituella väg. Med våra ”övningskvällar” välkomnar vi alla som vill komma vidare och utvecklas.
Vi öppnar för medlemmar kl 18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låses kl 18.55.
För medlemmar 100kr och övriga 150kr.ONSDAG 21 AUGUSTI KL 19.00-21.00 VI SOM GILLAR TAROT!
Du som redan kan lite eller mycket om Tarot eller du som har gått Anitas nybörjarkurs i Tarot är välkomna i kväll. Vi inspirera varandra med att prata och gôtta ned oss i tarotkortens hemligheter. Du kan ta med dig någon/några av dina favorit läggningar. Vi sätter oss i par och byter sedan under kvällen och tolkar varandras läggningar. Framförallt ska vi ha en trevlig kväll, eller hur? Och dela med sig av våra erfarenheter med likasinnade.
Besökarna: ta med din egen tarotkortlek
Presentation av Anita:
Anita Hole köpte sin första tarotkortlek för trettio år sedan. Hon älskar sin kortlek! Tarot är uppbyggt av numerologi, astrologi som kan tolkas utifrån ett filosofiskt synvinkel. Tarot är ett verktyg där du har möjlighet att utveckla din personliga och andliga sida. Det viktigaste är inte vad som händer i ditt liv, utan vad det kommer att betyda för dig, vilka möjligheter livet har att erbjuda. Så det är ingen direkt spådom, utan ett sätt att se dina hinder och utvecklingsfaser i livet som kanske du har varit omedveten om.
Anita är utbildad Cert. Esoterisk Tarotcoach och Cert. Medium.
Du kan läsa mer på hennes hemsida: www.SpiritBalance3.se

Vi öppnar för medlemmar kl 18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låses kl 18.55.
För medlemmar 100kr och övriga 150kr. Fika finns till alla.TORSDAG 22 AUGUSTI KL 19.00-21.00 FÖRELÄSNING I HUMAN DESIGN MED NINA VINGESAND

Välkomna på en föreläsning i Human Design!

Det är ett system som grundar sig på astrologi, chakrasystemet och I Ching. Där vi får en fantastisk möjlighet att förstå alla våra likheter och olikheter. Detta ger dig en möjlighet att lära känna dig själv och hur och varför du reagerar.
Du får på ett tydligt och strukturerat sätt se vad som är din energi och var du tar in energin från andra.
Så vill du förstå om du är högkänslig? Om du alltid plockar upp andra människors sätt att vara.
Om du alltid söker dig till personer som ger dig extra trygghet .
Svaren finnas i din Human Design.
Ta med dig din ifyllda diagram / chart från jovianarchive.com och så ses där .

Vi öppnar för medlemmar kl 18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låses kl 18.55
För medlemmar 100kr och övriga 150kr. Fika finns till alla.MÅNDAG 26 AUGUSTI KL 19.00-21.00 PERSONLIG ENERGI FREKVENS MED CARINA HAMMARSTEN 

Jag är idag utbildad Digital Business Developer och har under min studietid arbetat fram en metod som gör det möjligt för dig att hämta hem din egen personliga energi frekvens och utifrån den skapa det du drömmer om. Vi bygger tillsammans upp din personliga energi och ditt personliga varumärke tillsammans med din egen personliga energifrekvens. Vi förändrar också ditt energi mönster, som kan ha blivit påverkat av energier utanför dig själv. Läs mer om din personliga energifrekvens.
Sessionen tar dig med på en inre resa i fantastiska energier, en djupare session där vi arbetar med frågor som rör din personliga
energi frekvens:

* ditt liv och ditt livspussel
* förändringar, mönster
* eventuella rädslor, begränsningar, svagheter och styrkor
* drömmar, visioner och mål vägledning
* din personliga energi frekvens och hur du kan höja den
* vad behöver du göra för att öppna upp för energin, hämta hem energin och arbeta tillsammans med den – vägledning

Jag hjälper dig att få kontakt med och stärka din intuition, din inre kunskap och kreativitet. Därefter hjälper jag dig att skapa och manifestera dina mål genom din egen energifrekvens och genom att du tillsammans med energin manifesterar dina personliga mål tillsammans med attraktionslagen, den kvantfysiska och energi världen därute.

Du får också möjlighet att se och känna dina egna begränsningar, dina eventuella rädslor och förstå varför du har dem, på ett djupare plan a

Du får möjlighet att känna och uppleva energin flöda i din fysiska kropp, för att kunna vibrera på rätt frekvens för dina personliga mål.

För kroppen är så mycket mer än bara det fysiska och för att nå balans och harmoni i livet behöver vi arbeta med alla nivåer – fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Det är först då som vi har möjligheten att nå våra mål samtidigt som att bli av med oönskade känslor som vi inte kan kontrollera, upprepade mönster som inte är bra för oss, stagnation i energi flödet, mönster som inte är dina egna, oönskade tankar du tänker som hämmar dig i din vardag.

Erfarenhet av hur det här fungerar och hur fort det kan gå:
Klienten fick tillbaka till ork och energi på bara två dagar. Dessutom hämtade vi hem klientens egen personliga energi frekvens och började arbetet med den utifrån klientens önskningar och visioner. Och efter endast två behandlingar på distans, så har nu klienten hittat rätt bana igen och skapar nu / manifesterar nu sin vision i verkligheten.
en länk till en meditation https://youtu.be/X-s3KSqa4uw?si=whICN6gAGlQv0j74

Vi öppnar för medlemmar kl 18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låses kl 18.55
För medlemmar 100kr och övriga 150kr. Fika finns till alla.ONSDAGEN 28 AUGUSTI KL 19.00-21.00 SPIRITUELLT KAFFEREP MED MALIN OCH SOFIA

Vad du kan förvänta dig.
Vad händer med mig? Har du också tankar och känslor kring din spirituella/ andliga resa. Kom och fika med oss så snackar vi om det som är viktigt för dig.
När vi, Malin och Sofia började vår personliga utveckling hade vi önskat att ett sådant här forum funnits och vill därför finnas där för andra.
Välkomna till en trevlig stund med hjärtliga energier.
Medlemmar 50 kr
Icke medlemmar 60
Vi öppnar dörren 18.15 och fika finns till alla.TORSDAGEN 29 AUGUSTI KL 19.00-21.00 WORKSHOP - HELÉNE MÅLAR DIN SJÄLSBILD

Heléne håller i kvällens workshop. Själsbilderna målas med strykjärn (som pensel) och bivax färger som smälts där på även kallat ”encustic art”. Encustic betyder ”att bränna in” och är en gammal konstform som tillämpades redan under antiken i Egypten. Heléne tonar in på dig, tar fram de färger som känns rätt och målar en bild till dig. Sedan tolkar hon denna genom att kanalisera ett budskap om exempelvis hur du är, vart du har varit, vart du är på väg, vad som är på väg in och på väg ut ur ditt liv osv. Hon kommer att visa oss hur det går till när man målar och en kortare genomgång av tolkning av bilderna.
Ambitionen är att samtliga deltagare skall få med sig en bild hem, vare sig du har målat den själv eller fått den målad av Heléne. Du kan också se den som ditt helt och hållet personliga tarotkort.

Heléne Gripenfors-Helander målar själsbilder, är Reikihealer, livsdesigner, ICF certifierad coach (International Coaching Federation), Certifierad handledare inom Sorgbearbetning och konstnär. Intresset för det mediala har funnits där i hela hennes liv, gåvan ligger i släkten. Önskar du kontakt med Heléne så når du henne på telefonnummer 0707-99 11 63 eller via mail helene@livsdesign.eu

Det kostar 150 kr för icke medlemmar och 100 kr för medlemmar. Dörren låses kl 18.55.Kom från 18.15 för att fika innan.
SeptemberMÅNDAG 2 SEPTEMBER KL 19.00-21.00 ETT HÄRLIGT YOGAEVENT MED LENA - Föranmälan behövs

Jag heter Lena och jag är yogalärare. Jag är glad att kunna erbjuda er en härlig tvåtimmars session på den Spirituella Föreningen.
Under denna tid kommer vi att ge våra kroppar en egen massage för lymfan och sedan starta upp ett yoga flow med mjuka rörelser, särskilt fokuserade på den stela höften. Dessa övningar syftar till att ge vårt inre en mjukare framtoning och stimulera både bindväv och lymfsystemet.
Vi avslutar sessionen med en egen ansiktsmassage, och jag kommer att guida er genom en djup avslappning med hjälp av yoga nidra.
Jag har 10 yogamattor, block, filtar och ögonkuddar till alla deltagare.

Maxantalet deltagare är 10 personer.
Anmälan sker till ssg på
Mejl: ssgkurser@outlook.se och är bindande.
Betalning sker på plats.

Det kostar 150 kr för icke medlemmar och 100 kr för medlemmar. Dörren låses kl 18.55 Kom från 18.15 för att fika innan.
Välkomna att delta i denna uppfriskande och helande upplevelse!
Må väl,
LenisONSDAG 4 SEPTEMBER KL 19.00- 20.30 ÖPPEN MEDITATIONS CIRKEL - INGEN FÖRANMÄLAN BEHÖVS
Varmt välkommen till denna meditations cirkel för din andliga och personliga utveckling, för nybörjare och erfarna.


Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr, ingen föranmälan behövs.
För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55 och vi börjar kl 19.00.
Peggy Ödgren kommer att vägleda er i meditationer med inriktning på din andliga och personliga utveckling.
I denna meditations cirkel är vi alla både lärare och elever. Vi delar våra erfarenheter, insikter och visdomar, det blir en ljuspunkt i tillvaron, en plats att hämta kraft och inspiration från, en plats att vara fullt närvarande och leva i nuet.


Gemensam vägledd meditation, erbjuder en rad fördelar som tex:
-När människor mediterar tillsammans, skapas en starkare energi som kan förstärka varje deltagares upplevelse. Den gemensamma energin hjälper ofta deltagarna att nå djupare meditativa tillstånd.
-Meditation kan bidra till minskad stress, förbättra fysisk hälsa genom att sänka blodtrycket, stärka immunförsvaret och förbättra sömnkvaliteten.

Genom att meditera tillsammans kan vi inte bara förbättra vår hälsa och välbefinnande, utan också bidra till en mer harmonisk och medveten värld.
Peggy Ödgren är ett certifierat spiritualistiskt medium. Hon har flera års erfarenhet av medialt arbete, healing, livscoachning och personlig utveckling samt Helande av relationer - att bearbeta sorg, förlust och livsförändringar.


Du kan läsa mer om Peggy här: www.peggyodgren.se eller kontakta henne på 0727-221 200.

Dessa meditations cirklar är ett samarbete mellan Peggy Ödgren och SSG.


Varmt välkommen!

PeggyTORSDAG 5 SEPTEMBER KL 19.00-21.00 STAFFAN STRIDSBERG FÖRELÄSNING - FÖRÄNDRING24 - DITT LIVSSYFTE

Ditt Livssyfte är ett verktyg som människor kan använda för att skapa förändring till det bättre i sina liv. Det spelar ingen roll om dina drömmar och mål är små eller stora. Den här metoden går att använda i alla lägen.

Förändring24 består av fem steg för att förändra sin tillvaro:
1. Omedvetenhet - Bryta förtrollningen
2. Insikt - Vakna upp
3. Förberedelse - Livssyfte och mening
4. Handling - Omforma din verklighet
5. Slutförande - Nå dina drömmar och mål

Ett sånt här verktyg hade jag själv behövt för många år sedan. Min drivkraft i skapandet av Förändring24 har varit att kunna ge vidare till andra det som tog mig själv många år att komma underfund med. Det här verktyget är summan av alla mina erfarenheter, upplevelser, studier och möten med andra människor. Jag vet inte hur många människor som jag har mött under åren som har sagt att de saknar verktyg och strategier för att få ordning på sina liv. När nog många säger samma sak så innebär det att det finns ett tydligt mönster. Det har fått mig att fundera mycket kring vad som skulle kunna hjälpa människor. Jag vill nu påstå att jag har hittat en möjlig lösning och det är den lösningen jag vill dela med mig av till andra.

Vi öppnar för medlemmar kl 18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låses kl 18.55.
För medlemmar 100kr och övriga 150kr. Fika finns till alla.MÅNDAG 9 SEPTEMBER KL 19.00-21.00 INRE RESA I KROPPEN MED ANNA ÖDEGARD
En vägledd meditation med sällskap av guide där vi uppsöker platser där energin kan ha stagnerat i kroppen.
Inte för att leta sjukdomar utan frigöra känslor.
Det kommer minnen eller känslor och ett lugn infinner sig.
Ta gärna med liggunderlag och kudde.

Vi öppnar för medlemmar kl 18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låses kl 18.55
För medlemmar 100kr och övriga 150kr. Fika finns till alla.ONSDAGEN 11 SEPTEMBER KL 19.00-21.00 SPIRITUELLT KAFFEREP MED MALIN OCH SOFIA

Vad du kan förvänta dig.
Vad händer med mig? Har du också tankar och känslor kring din spirituella/ andliga resa. Kom och fika med oss så snackar vi om det som är viktigt för dig.
När vi, Malin och Sofia började vår personliga utveckling hade vi önskat att ett sådant här forum funnits och vill därför finnas där för andra.
Medlemmar 50 kr
Icke medlemmar 60
Välkomna till en trevlig stund med hjärtliga energier.
Vi öppnar dörren 18.15. Fika finns till alla.TORSDAG 12 SEPTEMBER KL 19.00-21.00 LIZ EMANUELSSON STORSEANS

Obs! Förhöjd avgift 200kr.
Vi öppnar för medlemmar kl 18.15
Dörren låses kl 18.55. Fika finns till alla.

https://poddtoppen.se/podcast/1476720531/oscar-fredrik/213-liz-emanuelsson-mitt-andliga-jagMÅNDAGEN DEN 16 SEPTEMBER KL 19.00-21.00 - PRÖVA PÅ KVÄLL
Är du möjligtvis en oslipad diamant med en gömd talang i andlighet? Alltid velat att plocka fram och utveckla din färdighet i att lägga tarot, pendla, tolka auror, kanalisera, ge Reiki, eller helt enkelt diskutera med likasinnade människor?
Då har du hittat rätt!

Vi på SSG vill gärna hjälpa till med att bana din spirituella väg. Med våra ”övningskvällar” välkomnar vi alla som vill komma vidare och utvecklas.
Vi öppnar för medlemmar kl 18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låses kl 18.55.
För medlemmar 100kr och övriga 150kr. Fika finns till alla.ONSDAG 18 SEPTEMBER KL 19.00- 20.30 ÖPPEN MEDITATIONS CIRKEL - INGEN FÖRANMÄLAN BEHÖVS
Varmt välkommen till denna meditations cirkel för din andliga och personliga utveckling, för nybörjare och erfarna.


Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr, ingen föranmälan behövs.
För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55 och vi börjar kl 19.00.
Peggy Ödgren kommer att vägleda er i meditationer med inriktning på din andliga och personliga utveckling.
I denna meditations cirkel är vi alla både lärare och elever. Vi delar våra erfarenheter, insikter och visdomar, det blir en ljuspunkt i tillvaron, en plats att hämta kraft och inspiration från, en plats att vara fullt närvarande och leva i nuet.


Gemensam vägledd meditation, erbjuder en rad fördelar som tex:
-När människor mediterar tillsammans, skapas en starkare energi som kan förstärka varje deltagares upplevelse. Den gemensamma energin hjälper ofta deltagarna att nå djupare meditativa tillstånd.
-Meditation kan bidra till minskad stress, förbättra fysisk hälsa genom att sänka blodtrycket, stärka immunförsvaret och förbättra sömnkvaliteten.

Genom att meditera tillsammans kan vi inte bara förbättra vår hälsa och välbefinnande, utan också bidra till en mer harmonisk och medveten värld.
Peggy Ödgren är ett certifierat spiritualistiskt medium. Hon har flera års erfarenhet av medialt arbete, healing, livscoachning och personlig utveckling samt Helande av relationer - att bearbeta sorg, förlust och livsförändringar.


Du kan läsa mer om Peggy här: www.peggyodgren.se eller kontakta henne på 0727-221 200.

Dessa meditations cirklar är ett samarbete mellan Peggy Ödgren och SSG.


Varmt välkommen!

PeggyTORSDGEN 19 SEPTEMBER KL 19.00-21.00 PAMELA - SEANS/LIGHTSOUND

Jag heter Pamela och arbetar idag som medium, drömtydare och coach. Jag är bland annat utbildad i England.

Jag älskar kärleken och glädjen andevärlden använder sig av när de förmedlar budskap och jag vill få dig att uppleva den känslan.
Kvällen kommer att innehålla mediumskap, lightsound och andeförmedling genom trancetal, och om vi hinner, tarottolkning.
Vid kontakt med Pamela så kan du antingen ringa henne på 0704-678743, eller mejla henne på pamela.mccarthy@hotmail.com


Vi öppnar för medlemmar kl18.15-18.30 därefter är alla välkomna!

Dörren låses 18.55. För medlemmar 100kr och övriga 150kr.

Varmt välkomna!MÅNDAG 23 SEPTEMBER KL 19.00-21.00 - GONGMEDITATION/HEALING SOUND CEREMONI MED MALEVA

Välkmna till en kväll där vi möts och njuter av helande ljud från urinstrument, såsom gong, trumma, klangskålar och röst.
MaLevas bjuder till Gongmeditation// healing sound ceremoni.

Vid en intuitiv ljudmeditation översköljs du av härliga vibrationer från instrumenten vilket hjälper kroppen att transformera känslor, att gå ner i varv samt stänga av hjärnans aktivitet för en stund.
Du lämnar tankar, stress och sådant som tar energi bakom dig och landar i ett harmoniskt meditativt tillstånd.

Vid en ljudmeditation kan du med ett lugnare inre landa i ett tillstånd där du bereds möjlighet att få kontakt med din intuition och ditt högre medvetande.
Ljudvågornas vibration möjliggör sinnena att öppna upp för den resa och de upplevelser som är dina denna kväll. Energidepåerna i din kropp förnyas och upplevelsen kan vara befrielse, lätthet, glädje etc.

En ljudmeditation passar alla, ingen erfarenhet behövs, du ligger ner under en filt och tar emot ljudens kraftfulla transformation.
Efteråt finns möjlighet att dela din upplevelse med ord.

Om Malevas:
En retreat fylld av mantrasång i septemtember 2018 kom att visa Marie en ny väg i livet 🙏🍀
Där kom ett paket av kunskap om hur ljud och vibration kan kopplas ihop med andlighet, intuition och högre medvetande.
Maleva drivs av Marie Noren sedan några år tillbaka där hon ger klangmasasge, Akupressur och ljudmeditation samt cirklar i shamansk anda.

Dörren öppnas 18.15 för medlemmar (100kr) och 18.30 för icke medlemmar (150kr). Fika finns till alla.ONSDAGEN 25 SEPTEMBER KL 19.00-21.00 - SPIRITUELLT KAFFEREP MED MALIN & SOFIA

Vad du kan förvänta dig.
Vad händer med mig? Har du också tankar och känslor kring din spirituella/ andliga resa. Kom och fika med oss så snackar vi om det som är viktigt för dig.
När vi, Malin och Sofia började vår personliga utveckling hade vi önskat att ett sådant här forum funnits och vill därför finnas där för andra.

Välkomna till en trevlig stund med hjärtliga energier.
Medlemmar 50 kr, Icke medlemmar 60 KR
Vi öppnar dörren 18.15. Finns fika till alla.TORSDAGEN 26 SEPTEMBER KL 19.00-20.30 - MAHLIN SEANS
Mahlin har gästat SSG regelbundet sedan 2007. Hennes mediala stunder innehåller kontakter med andevärlden, inspirationstal och psykometriska readings. Mahlins kommunikation brukar beskrivas som rak, ärlig och ofta med inslag av humor. En medial stund med Mahlin lämnar nästan alltid avtryck hos var och en, så att alla bär med sig något från kvällen. Oavsett om budskapet kommer direkt till mottagaren eller indirekt genom att lyssna på de meddelanden och den information som förs fram under kvällen.
Vill du komma i kontakt med Mahlin är du välkommen att besöka facebook.com/Himlarummet, eller ringa 0733-213521.

Dörren öppnas 18.15 för medlemmar (100kr) och 18.30 för icke medlemmar (150kr).
Fika finns till alla.MÅNDAGEN 30 SEPTEMBER KL 19.00.20.30 - FÖRELÄSNING "VÅRA ANDLIGA GUIDER & DEN ASTRALA STEGEN" MED ANNETTE JOHANSSON
Vilka guider har vi med oss? Varför är dem med oss? Hur får man kontakt med sin guide? Varifrån kommer de?
Vi talat om den ”Astrala Stegen / De andliga nivåerna” och vad vi kan komma i kontakt med där och vad som finns på de olika planen.
Kvällen avslutas med en kort meditativ övning där du kan komma att känna av din guide. Varmt välkommen! www.finndittinre.se

Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och kl 18.30 för icke medlemmar.
Fika finns till alla.


OktoberONSDAG 2 OKTOBER KL 19.00- 20.30 ÖPPEN MEDITATIONS CIRKEL - INGEN FÖRANMÄLAN BEHÖVS
Varmt välkommen till denna meditations cirkel för din andliga och personliga utveckling, för nybörjare och erfarna.


Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr, ingen föranmälan behövs.
För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55 och vi börjar kl 19.00.
Peggy Ödgren kommer att vägleda er i meditationer med inriktning på din andliga och personliga utveckling.
I denna meditations cirkel är vi alla både lärare och elever. Vi delar våra erfarenheter, insikter och visdomar, det blir en ljuspunkt i tillvaron, en plats att hämta kraft och inspiration från, en plats att vara fullt närvarande och leva i nuet.


Gemensam vägledd meditation, erbjuder en rad fördelar som tex:
-När människor mediterar tillsammans, skapas en starkare energi som kan förstärka varje deltagares upplevelse. Den gemensamma energin hjälper ofta deltagarna att nå djupare meditativa tillstånd.
-Meditation kan bidra till minskad stress, förbättra fysisk hälsa genom att sänka blodtrycket, stärka immunförsvaret och förbättra sömnkvaliteten.

Genom att meditera tillsammans kan vi inte bara förbättra vår hälsa och välbefinnande, utan också bidra till en mer harmonisk och medveten värld.
Peggy Ödgren är ett certifierat spiritualistiskt medium. Hon har flera års erfarenhet av medialt arbete, healing, livscoachning och personlig utveckling samt Helande av relationer - att bearbeta sorg, förlust och livsförändringar.


Du kan läsa mer om Peggy här: www.peggyodgren.se eller kontakta henne på 0727-221 200.

Dessa meditations cirklar är ett samarbete mellan Peggy Ödgren och SSG.


Varmt välkommen!

PeggyTORSDAGEN 3 OKTOBER KL 19.00-20.30 - FÖREDRAG OM DRÖMMAR OCH DRÖMTOLKNING MED HELENA OTTERFJÄLL

En introduktion till drömmens magiska värld. Vad består en dröm av och vad betyder symboler, tecken och händelser som uppstår i drömmen? Helena berättar om hur man kan lära sig att tolka drömmarnas budskap och hon beskriver sin egen resa in i drömmarnas värld. Det blir även lite tips hur man kommer ihåg sina drömmar.
Drömmarna är fantastiska, de kan ge dig bättre självkännedom och belysa vilka styrkor och svagheter du har. Drömtolkning är dessutom jätteroligt, utmanande och alltid lärorikt och utvecklande. Under och efter föredraget finns det möjlighet att ställa frågor.

Helena håller även kurser och workshops i sin ateljé på Tjörn.
Läs mer på hemsidorna www.drommar.se och www.alvsyssel.se

Vi öppnar för medlemmar kl 18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låses kl 18.55
För medlemmar 100kr och övriga 150kr.MÅNDAGEN 7 OKTOBER KL 19.00-21.00 - ÖVNINGSKVÄLL MED NINA VINGESAND

En övningskväll med Nina Vingesand, där det först blir en meditation och sedan tränar vi på uppkoppling och budskap. Våra guider och nära och kära är med oss och vi övar på att komma i kontakt och hålla deras energi. På så sätt kan vi både hjälpa andra och lära känna oss själva på ett nytt sätt.
Nina började tidigt i sitt liv att fånga upp energin i sin omgivning som senare ledde till att utforska andra dimensioner inom sig själv. Nina har ett starkt vetande och en varm förståelse om det undermedvetna.

Vill du ha kontakt med Nina, så har hon mejl Insightfulhealingbynina@gmail.com, 0708-949171
Det kostar 100 kr ör medlemmar och 150 kr för icke medlemmar.
Vi öppnar kl 18.15 för medlemmar och kl 18.30 för övriga.

Fika finns till alla.ONSDAGEN 9 OKTOBER KL 19.00-21.00 - SPIRITUELLT KAFFEREP MED MALIN & SOFIA

Vad du kan förvänta dig.
Vad händer med mig? Har du också tankar och känslor kring din spirituella/ andliga resa. Kom och fika med oss så snackar vi om det som är viktigt för dig.
När vi, Malin och Sofia började vår personliga utveckling hade vi önskat att ett sådant här forum funnits och vill därför finnas där för andra.

Välkomna till en trevlig stund med hjärtliga energier.
Medlemmar 50 kr, Icke medlemmar 60 KR
Vi öppnar dörren 18.15. Finns fika till alla.MÅNDAGEN 14 OKTOBER KL 19.00-20.30 - PRÖVA PÅ KVÄLL 
Är du möjligtvis en oslipad diamant med en gömd talang i andlighet? Alltid velat att plocka fram och utveckla din färdighet i att lägga tarot, pendla, tolka auror, kanalisera, ge Reiki, eller helt enkelt diskutera med likasinnade människor?
Då har du hittat rätt! Vi på SSG vill gärna hjälpa till med att bana din spirituella väg. Med våra ”övningskvällar” välkomnar vi alla som vill komma vidare och utvecklas.

Vi öppnar för medlemmar kl 18.15-18.30 därefter är alla välkomna! Dörren låses kl 18.55
För medlemmar 100 kr och övriga 150 kr.ONSDAG 16 OKTOBER KL 19.00- 20.30 ÖPPEN MEDITATIONS CIRKEL - INGEN FÖRANMÄLAN BEHÖVS
Varmt välkommen till denna meditations cirkel för din andliga och personliga utveckling, för nybörjare och erfarna.


Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr, ingen föranmälan behövs.
För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55 och vi börjar kl 19.00.
Peggy Ödgren kommer att vägleda er i meditationer med inriktning på din andliga och personliga utveckling.
I denna meditations cirkel är vi alla både lärare och elever. Vi delar våra erfarenheter, insikter och visdomar, det blir en ljuspunkt i tillvaron, en plats att hämta kraft och inspiration från, en plats att vara fullt närvarande och leva i nuet.


Gemensam vägledd meditation, erbjuder en rad fördelar som tex:
-När människor mediterar tillsammans, skapas en starkare energi som kan förstärka varje deltagares upplevelse. Den gemensamma energin hjälper ofta deltagarna att nå djupare meditativa tillstånd.
-Meditation kan bidra till minskad stress, förbättra fysisk hälsa genom att sänka blodtrycket, stärka immunförsvaret och förbättra sömnkvaliteten.

Genom att meditera tillsammans kan vi inte bara förbättra vår hälsa och välbefinnande, utan också bidra till en mer harmonisk och medveten värld.
Peggy Ödgren är ett certifierat spiritualistiskt medium. Hon har flera års erfarenhet av medialt arbete, healing, livscoachning och personlig utveckling samt Helande av relationer - att bearbeta sorg, förlust och livsförändringar.


Du kan läsa mer om Peggy här: www.peggyodgren.se eller kontakta henne på 0727-221 200.

Dessa meditations cirklar är ett samarbete mellan Peggy Ödgren och SSG.


Varmt välkommen!

PeggyMÅNDAGEN 21 OKTOBER KL 19.00-21.00 - KRAFTRESA: KRAFTEN I DIG MED HEART DIAMOND CHARLOTTE

Heart Diamond Charlotte bjuder in till en resa som väcker dig på alla plan. En resa av att väcka din inre kraft och din själs kärna.
Attraktions lagen är en stark kraft och i denna stund låter vi våra vibrationer jobba för vårt bästa i vår rätta radio frekvens.
Det förmedlas personliga tydliga budskap från andra sidan och från våra själsguider.

Dörren öppnas 18.15 för medlemmar (100kr) och 18.30 för icke medlemmar (150kr)ONSDAGEN 23 OKTOBER KL 19.00-21.00 - SPIRITUELLT KAFFEREP MED MALIN & SOFIA

Vad du kan förvänta dig.
Vad händer med mig? Har du också tankar och känslor kring din spirituella/ andliga resa. Kom och fika med oss så snackar vi om det som är viktigt för dig.
När vi, Malin och Sofia började vår personliga utveckling hade vi önskat att ett sådant här forum funnits och vill därför finnas där för andra.

Välkomna till en trevlig stund med hjärtliga energier.
Medlemmar 50 kr, Icke medlemmar 60 KR
Vi öppnar dörren 18.15. Finns fika till alla.TORSDAGEN 24 OKTOBER KL 19.00-20.20 - SEANS MED MAIA 
Jag heter Maia är sedan flera år Andlig coach. Jag delar upp min tid mellan Stockholm och Göteborg. Och har det mest fantastiska jobbet.
Vi har en önskan om att du skall lämna seansen med ett leende och en lycklig känsla i kroppen. Och en insikt om att vi aldrig är ensamma och att dom på andra sidan vill fylla oss med glädje och värme. Så ni är hjärtligt välkomna att fylla detta andliga rum med kanske en tår men med många skratt.
Ni kan läsa om mig på min hemsida: www.maias.nu

Dörren öppnas 18.15 för medlemmar (100kr) och 18.30 för icke medlemmar (150kr)MÅNDAGEN 28 OKTOBER KL 19.00.21.00 - HITTA IN TILL INRE VÄLMÅENDE OCH LYCKA MED ANDERS STARKHur skulle det kännas att må mera bra? Känna mer livsglädje? Få mera livsglöd?
Under kvällen pratar vi om välmående, närvaro och hitta den inre glöden om vad som gör att du får mera energi och känner dig hungrig på att göra. Vi behöver bli i linje, Spirituellt, Intellektuellt och Fysiskt, alla delar behöver dra åt samma håll, det är då vi kan börja styra livet i den riktning vi önskar. Verktygen som vi använder under kvällen är Self-Talk, Hjärtnärvaro och Intoning, du kommer att få pröva på alla tre.

- - Self-Talk, är du medveten om hur du pratar under en dag? Affirmerar, här gör jag dig medveten om du hur du kan påverka och justera dina programmeringar för att ökat välmående.
- - Hjärtnärvaro, vi centrerar oss in för att hitta den inre kraften och går bortom intellektets värld, vi kopplar upp oss i fältet där all information finns och få tillgång till den.
- - Intoning, Stark Intoning är en Chakra stämning och en energifälts ökning för att du ska bli mera samstämmig i dig själv och därmed också släpper blockeringar som stoppar energiflödet.

Du har säkert hört tala om attraktionslagen, fråga så får du svar, men frågan är, är du villig att ta emot? Vill du ha ett mera välmående liv? Är du villig att släppa på det som inte gagnar dig?

Anders Stark är Spirituell, Medicinsk Tränare och även Team & Livs Coach en lång erfarenhet av att utforska olika områden, allt från den andliga, hur kroppen fungerar till kvantfysik.

Anders Stark, Kreativ Utveckling, 0707 884 995
www.kreativutveckling.com

Dörren öppnas 18.15 för medlemmar (100kr) och 18.30 för icke medlemmar (150kr)

 

ONSDAG 30 OKTOBER KL 19.00- 20.30 ÖPPEN MEDITATIONS CIRKEL - INGEN FÖRANMÄLAN BEHÖVS
Varmt välkommen till denna meditations cirkel för din andliga och personliga utveckling, för nybörjare och erfarna.


Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr, ingen föranmälan behövs.
För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55 och vi börjar kl 19.00.
Peggy Ödgren kommer att vägleda er i meditationer med inriktning på din andliga och personliga utveckling.
I denna meditations cirkel är vi alla både lärare och elever. Vi delar våra erfarenheter, insikter och visdomar, det blir en ljuspunkt i tillvaron, en plats att hämta kraft och inspiration från, en plats att vara fullt närvarande och leva i nuet.


Gemensam vägledd meditation, erbjuder en rad fördelar som tex:
-När människor mediterar tillsammans, skapas en starkare energi som kan förstärka varje deltagares upplevelse. Den gemensamma energin hjälper ofta deltagarna att nå djupare meditativa tillstånd.
-Meditation kan bidra till minskad stress, förbättra fysisk hälsa genom att sänka blodtrycket, stärka immunförsvaret och förbättra sömnkvaliteten.

Genom att meditera tillsammans kan vi inte bara förbättra vår hälsa och välbefinnande, utan också bidra till en mer harmonisk och medveten värld.
Peggy Ödgren är ett certifierat spiritualistiskt medium. Hon har flera års erfarenhet av medialt arbete, healing, livscoachning och personlig utveckling samt Helande av relationer - att bearbeta sorg, förlust och livsförändringar.


Du kan läsa mer om Peggy här: www.peggyodgren.se eller kontakta henne på 0727-221 200.

Dessa meditations cirklar är ett samarbete mellan Peggy Ödgren och SSG.


Varmt välkommen!

PeggyTORSDAG 31 OKTOBER KL 18.00-21.00 - MÅLARKVÄLL/BUDSKAP ENDAST FÖR MEDLEMMAR!  
(Observera tiden )

Vi kommer att meditera, måla det som kommer till oss och sedan tolka budskapet i målningen. Ingen får vara duktig, vi målar med hjärtat och letar inte efter konstnärer.
Vi bjuder på en enklare smörgås fika och material ingår i priset som är 100 kr.


Anmälan sker till kurserssg@outlook.com
Först till kvarn begränsat antal platser!

Betalning sker på plats.

Väl mött hälsar Malin och Heléne!


NovemberMÅNDAG 4 NOVEMBER KL 19.00-21.00 - MIKAEL SOLÅS REGRESSION

Michael Solås kommer leda oss i en resa genom tid och rum, där du har möjlighet att återuppleva något eller några av dina tidigare liv. Genom hypnos kommer du kunna resa bakåt i tiden i ditt inre och se, känna, höra och på andra sätt återuppleva minnen ifrån svunna tider och svunna platser. Efter regressionen kommer vi att samtala om våra upplevelser i grupp för den som så önskar.

Michael Solås är Hypnoanalytiker, KBT-terapeut, Medium och Leg. Pedagog och arbetar företaget Soulfree på Första Långgatan 12 i Handlagets lokaler, är kassör i Den Goda Viljan i Mölndal. Han är även regionsansvarig för organisationen Spirit of Man i Västra Götaland, som ägnar sig åt personlig utveckling för män i kombination med naturupplevelser.

Glöm inte att ta med anteckningsbok och penna om du skulle vilja skriva ner dina upplevelser.
Det kostar 100 för medlemmar och 150 för icke medlemmar.
Vi öppnar kl  18.15 för medlemmar - kl 18.30 för övriga.

VÄLKOMMEN PÅ EN SPÄNNANDE KVÄLL BORTOM TID OCH RUM!ONSDAG 13 NOVEMBER KL 19.00- 20.30 ÖPPEN MEDITATIONS CIRKEL - INGEN FÖRANMÄLAN BEHÖVS
Varmt välkommen till denna meditations cirkel för din andliga och personliga utveckling, för nybörjare och erfarna.


Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr, ingen föranmälan behövs.
För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55 och vi börjar kl 19.00.
Peggy Ödgren kommer att vägleda er i meditationer med inriktning på din andliga och personliga utveckling.
I denna meditations cirkel är vi alla både lärare och elever. Vi delar våra erfarenheter, insikter och visdomar, det blir en ljuspunkt i tillvaron, en plats att hämta kraft och inspiration från, en plats att vara fullt närvarande och leva i nuet.


Gemensam vägledd meditation, erbjuder en rad fördelar som tex:
-När människor mediterar tillsammans, skapas en starkare energi som kan förstärka varje deltagares upplevelse. Den gemensamma energin hjälper ofta deltagarna att nå djupare meditativa tillstånd.
-Meditation kan bidra till minskad stress, förbättra fysisk hälsa genom att sänka blodtrycket, stärka immunförsvaret och förbättra sömnkvaliteten.

Genom att meditera tillsammans kan vi inte bara förbättra vår hälsa och välbefinnande, utan också bidra till en mer harmonisk och medveten värld.
Peggy Ödgren är ett certifierat spiritualistiskt medium. Hon har flera års erfarenhet av medialt arbete, healing, livscoachning och personlig utveckling samt Helande av relationer - att bearbeta sorg, förlust och livsförändringar.


Du kan läsa mer om Peggy här: www.peggyodgren.se eller kontakta henne på 0727-221 200.

Dessa meditations cirklar är ett samarbete mellan Peggy Ödgren och SSG.


Varmt välkommen!

PeggyFREDAG 15 NOVEMBER KL 19.00-21.00 MEDIAL DEMONSTRATION MED CAMILLA ELFVING 

Medium Camilla Elfving bjuder in Andevärlden och förmedlar budskap från nära och kära. En kväll med högre energi och återföreningar. Camilla brukar avsluta sina seanser med att också ge korta intuitiva intoningar till några i publiken. Mycket uppskattat!

Camilla har med sig några av hennes böcker - Själens superkrafter, Medium, ditt liv med andevärlden samt Den slutna kretsen. Dessa går att köpa på plats och få signerade. Camilla har även sin helt nyproduerade orakellek Helig Magi med sig. Har du redan en bok av Camilla kan du ta med den för att få den personligt signerad.

Medlemmar: 250 kr
Icke medlemmar: 300 kr

Bokning sker till mejl: ssgkurser@outlook.com
Efter bekräftad plats - Swisha då till nummer 123-108 94 16 och skriv Camilla fredag som meddelande.
Vi har endast 30 platser i lokalen , så först till kvarn 😊

Om Camilla Elfving - Diplomerat Spiritualistiskt Medium:
Mer än 20 års erfarenhet av medialt och andligt arbete.En av grundarna av Mediumförbundet och aktiv i styrelsen. Långvarig medlem i Sällskapet för parapsykologisk forskning.
Medproducent till en Sveriges största andliga poddar – Mediumpodden.Författare till flertal böcker om mediumskap, healing och ut-ur-kroppen upplevelser.
Hemsida: elfvinginstitute.org
Mejl: camilla@elfvinginstitute.orgLÖRDAG 16 NOVEMBER KL 11.00-15.00 MEDIAL WORKSHOP MED CAMILLA ELFVING

Hur blir jag mer seende, hörande, kännande och vetande?
Vi jobbar med våra mediala ”clairs”.
Vad gör jag när det blir fel? Vilka tekniker är bäst?
Välkommen på en workshop där du får vidareutveckla dina mediala färdigheter. Vi sitter i kraften och gör övningar! Möjlighet att ställa frågor.
Passar alla oavsett tidigare erfarenhet, övningar anpassas individuellt.

Medlemmar: 500 kr
Icke medlemmar: 600 kr

Bokning sker till mejl: ssgkurser@outlook.com
Efter bekräftad plats - Swisha då till nummer 123-108 94 16
och skriv "Camilla lördag" som meddelande.
Vi har endast 30 platser i lokalen, så först till kvarn!
Fika finns.

Om Camilla Elfving Diplomerat Spiritualistiskt Medium.
Mer än 20 års erfarenhet av medialt och andligt arbete. En av grundarna av Mediumförbundet och aktiv i styrelsen. Långvarig medlem i Sällskapet för parapsykologisk forskning.
Medproducent till en Sveriges största andliga poddar – Mediumpodden. Författare till flertal böcker om mediumskap, healing och ut-ur-kroppen upplevelser.
Hemsida: elfvinginstitute.org
Mejl: camilla@elfvinginstitute.orgONSDAG 27 NOVEMBER KL 19.00- 20.30 ÖPPEN MEDITATIONS CIRKEL - INGEN FÖRANMÄLAN BEHÖVS
Varmt välkommen till denna meditations cirkel för din andliga och personliga utveckling, för nybörjare och erfarna.


Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr, ingen föranmälan behövs.
För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55 och vi börjar kl 19.00.
Peggy Ödgren kommer att vägleda er i meditationer med inriktning på din andliga och personliga utveckling.
I denna meditations cirkel är vi alla både lärare och elever. Vi delar våra erfarenheter, insikter och visdomar, det blir en ljuspunkt i tillvaron, en plats att hämta kraft och inspiration från, en plats att vara fullt närvarande och leva i nuet.


Gemensam vägledd meditation, erbjuder en rad fördelar som tex:
-När människor mediterar tillsammans, skapas en starkare energi som kan förstärka varje deltagares upplevelse. Den gemensamma energin hjälper ofta deltagarna att nå djupare meditativa tillstånd.
-Meditation kan bidra till minskad stress, förbättra fysisk hälsa genom att sänka blodtrycket, stärka immunförsvaret och förbättra sömnkvaliteten.

Genom att meditera tillsammans kan vi inte bara förbättra vår hälsa och välbefinnande, utan också bidra till en mer harmonisk och medveten värld.
Peggy Ödgren är ett certifierat spiritualistiskt medium. Hon har flera års erfarenhet av medialt arbete, healing, livscoachning och personlig utveckling samt Helande av relationer - att bearbeta sorg, förlust och livsförändringar.


Du kan läsa mer om Peggy här: www.peggyodgren.se eller kontakta henne på 0727-221 200.

Dessa meditations cirklar är ett samarbete mellan Peggy Ödgren och SSG.


Varmt välkommen!

PeggyDecemberONSDAG 11 DECEMBER KL 19.00- 20.30 ÖPPEN MEDITATIONS CIRKEL - INGEN FÖRANMÄLAN BEHÖVS
Varmt välkommen till denna meditations cirkel för din andliga och personliga utveckling, för nybörjare och erfarna.


Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr, ingen föranmälan behövs.
För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55 och vi börjar kl 19.00.
Peggy Ödgren kommer att vägleda er i meditationer med inriktning på din andliga och personliga utveckling.
I denna meditations cirkel är vi alla både lärare och elever. Vi delar våra erfarenheter, insikter och visdomar, det blir en ljuspunkt i tillvaron, en plats att hämta kraft och inspiration från, en plats att vara fullt närvarande och leva i nuet.


Gemensam vägledd meditation, erbjuder en rad fördelar som tex:
-När människor mediterar tillsammans, skapas en starkare energi som kan förstärka varje deltagares upplevelse. Den gemensamma energin hjälper ofta deltagarna att nå djupare meditativa tillstånd.
-Meditation kan bidra till minskad stress, förbättra fysisk hälsa genom att sänka blodtrycket, stärka immunförsvaret och förbättra sömnkvaliteten.

Genom att meditera tillsammans kan vi inte bara förbättra vår hälsa och välbefinnande, utan också bidra till en mer harmonisk och medveten värld.
Peggy Ödgren är ett certifierat spiritualistiskt medium. Hon har flera års erfarenhet av medialt arbete, healing, livscoachning och personlig utveckling samt Helande av relationer - att bearbeta sorg, förlust och livsförändringar.


Du kan läsa mer om Peggy här: www.peggyodgren.se eller kontakta henne på 0727-221 200.

Dessa meditations cirklar är ett samarbete mellan Peggy Ödgren och SSG.


Varmt välkommen!

Peggy