ssgbg.se
Evenemang

SSGs program
 

Generellt för alla event om inget annat anges separat.

Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr, ingen föranmälan behövs.

För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55.

Evenemanget börjar kl 19.00.

Alla event är i SSG´s regi om inte annat anges.*Varannan onsdag är det Spirituellt kafferep med Malin och Sofia, med start den 7 februari.

Medlemmar 50 kr och Icke medlemmar 60 kr.

Vad du kan förvänta dig:

Vad händer med mig? Har du också tankar och känslor kring din spirituella/ andliga resa.

Kom och fika med oss så snackar vi om det som är viktigt för dig.

När vi, Malin och Sofia började vår personliga utveckling hade vi önskat att ett sådant här forum funnits och vill därför finnas där för andra.

Välkomna till en trevlig stund med hjärtliga energier!


Nya medlemskort för kalenderåret 2024 finns att köpa för 222:-

Dessa säljs i samband med våra aktiviteter på Karl Staaffsgatan 20A.
Förutom att du stöttar Göteborgs äldsta spiritualistiska förening och hjälper till att bevara den,

så kommer du att till reducerat pris kunna ta del av många föreläsningar, workshops, cirklar och seanser.


Medlemskort från andra spiritualistiska föreningar kring Göteborg gäller hos oss.
FebruariTORSDAGEN 1 FEBRUARI KL 19.00-21.00 Seans med Maia

Jag heter Maia är sedan flera år Andlig coach. Jag delar upp min tid mellan Stockholm och Göteborg. Och har det mest fantastiska jobbet.
Vi har en önskan om att du skall lämna seansen med ett leende och en lycklig känsla i kroppen. Och en insikt om att vi aldrig är ensamma och att dom på andra sidan vill fylla oss med glädje och värme.

Så ni är hjärtligt välkomna att fylla detta andliga rum med kanske en tår men med många skratt.
Ni kan läsa om mig på min hemsida: www.maias.nuMÅNDAGEN 5 FEBRUARI KL 19.00-21.00 Automatskrift eller inspirerad skrift med Anita Hole
Vill du pröva på automatskrift eller inspirerad skrift? Inga förkunskaper behövs. Vi börjar kvällen med en guidad meditation, då öppnar vi upp våra sinnen, bortom tanken och vårt ego. Det är du själv som styr pennan. Och när känslan inträffar kan orden flöda fritt från din intuition - det som kommer till dig. Budskap, information som du i stunden behöver. Det viktigaste är att vi få en kul kväll tillsammans. Och ta bara med dig ett öppet sinne och lusten att sätta dina ord på papper.
Anita har med sig sina böcker Carpe diem diktsamling där hon delar med sig av vardagliga tankar och känslor i diktform. Samt böckerna Tänkvärda ord om Livet, Kärlek och Gud. Böckerna är små och utformade som presentböcker med stämningsfulla bilder till olika aforismer – citat som har intuitivt inspirerat Anita till att skriva. Dessa böcker går att köpa på plats och få signerade.
Ta gärna med papper och penna.
Vill du komma i kontakt med Anita Hole finns hon på 0708-36 22 38 eller mail: anitahole.sb3@gmail.com
mer info finns på hennes hemsida www.SpiritBalance3.se*ONSDAGEN 7 FEBRUARI KL 19.00-21.00  Spirituellt kafferep med Malin och SofiaTORSDAGEN 8 FEBRUARI KL 19.00-20.30 Joanna Davberg - Kvantfysiska transformationer och helandeprocesser
Ikväll kommer jag dela med mig av min egna resa med kvantfysik och kvantfysiska transformationer. Ni kommer få en inblick i vad kvantfysik är och hur den nya vetenskapen kan användas i praktiken för helande och även ett mer spännande liv!

Kvantfysiska transformationer används för att åstadkomma en omedelbar förändring som ger observerbar effekt varje gång den utförs. Man kan använda kvantfysiska transformationer till praktiskt taget vad som helst du kan tänka dig; fysiska tillstånd, skador, känslomässiga mönster, tidigare trauman, för att balansera upp relationer med omvärlden, transformera värk eller vad du än känner för behov av att transformera. Genom en transformation kan du förändra och även bjuda in helt nya möjligheter i ditt liv. Du behöver inte veta uppkomsten av ”problemet” eller hur det skall lösas utan det enda du gör är att sätta en intention för transformation och sedan iaktta vad som är annorlunda.

Under kvällen kommer vi göra en grupptransformation där var och en av er får möjlighet att transformera ett trauma, en upplevelse ni har varit med om som påverkar er känslomässigt. Ni kommer även att få prova på en meditation utifrån kvantfysiska transformationer där eran fysiska verklighet ger vika och känslan av ren medvetenhet infinner sig och därmed upplevelsen av den fysiska kroppen suddas ut. Det i sig är en transformativ upplevelse av sig själv och omvärlden.MÅNDAGEN 12 FEBRUARI KL 19.00-20.30 Din personliga karta för Drakens År 2024 med medium Max
En workshop i Astrologins och Numerologins tecken.
Vi pratar om Astrologiska och Numerologiska kopplingar, samt "ritar" var sin karta med individuella energiupplägg för år 2024, Drakens år, som börjar den 10 februari.

Välkomna!MÅNDAG 19 FEBRUARI KL 19.00-21.00 Övningskväll med Ulle
Vi övar på olika givande intuitions övningar med Ulle Wageborn under avslappnande och tillåtande former.
Kom och utforska din intuition med andra. Alla kan och har mer förmågor än vad vi många gånger är medvetna om. Så kom och upptäck hur det ser ut för dig .
Jag som håller i kvällen heter Ulle Wageborn /Pippispirit.
Jag jobbar är utbildat medium ,andlig -själslig vägledning och håller kurser och andliga cirklar i Göteborg. Jag jobbar med andra sidan intuitivt ,trollbord, kort och kanalisering. Om du vill veta mer om mig så kontakta gärna på ullewageborn@gmail.com, samt Facebook och Instagram pippispirit.*ONSDAGEN 21 FEBRUARI KL 19.00-21.00 Spirituellt kafferep med Malin och SofiaTORSDAGEN 22 FEBRUARI KL 19.00-21.00 Storseans med Liz Emanuelsson

Obs! Förhöjd avgift 200kr.MÅNDAG 26 FEBRUARI KL 19.00-20.30 Pröva på kväll 
Är du möjligtvis en oslipad diamant med en gömd talang i andlighet? Alltid velat att plocka fram och utveckla din färdighet i att lägga tarot, pendla, tolka auror, kanalisera, ge Reiki, eller helt enkelt diskutera med likasinnade människor?
Då har du hittat rätt! Vi på SSG vill gärna hjälpa till med att bana din spirituella väg.

Med våra ”övningskvällar” välkomnar vi alla som vill komma vidare och utvecklas.TORSDAG 29 FEBRUARI KL 19.00-21.00 Gongmeditation // healing sound ceremoni

MaLevas bjuder till en kväll där vi möts och njuter av helande ljud från urinstrument, såsom gong, trumma, klangskålar och röst.
Vid en intuitiv ljudmeditation översköljs du av härliga vibrationer från instrumenten vilket hjälper kroppen att transformera känslor, att gå ner i varv samt stänga av hjärnans aktivitet för en stund.
Du lämnar tankar, stress och sådant som tar energi bakom dig och landar i ett harmoniskt meditativt tillstånd.
Vid en ljudmeditation kan du med ett lugnare inre landa i ett tillstånd där du bereds möjlighet att få kontakt med din intuition och ditt högre medvetande.
Ljudvågornas vibration möjliggör sinnena att öppna upp för den resa och de upplevelser som är dina denna kväll. Energidepåerna i din kropp förnyas och upplevelsen kan vara befrielse, lätthet, glädje etc.
En ljudmeditation passar alla, ingen erfarenhet behövs, du ligger ner under en filt och tar emot ljudens kraftfulla transformation.
Efteråt finns möjlighet att dela din upplevelse med ord.
Om Malevas:
En retreat fylld av mantrasång i septemtember 2018 kom att visa Marie en ny väg i livet 🙏🍀
Där kom ett paket av kunskap om hur ljud och vibration kan kopplas ihop med andlighet, intuition och högre medvetande.
Maleva drivs av Marie Noren sedan några år tillbaka där hon ger klangmasasge, Akupressur och ljudmeditation samt cirklar i shamansk anda.


MarsMÅNDAGEN 4 MARS KL 19.00-20.30 Föreläsning Sorgbearbetning - Min väg ut ur sorgen, med Peggy
Den här kvällen kommer jag berätta om min resa, hur jag tog mig ur min sorg och mitt ältande. En sorg som tog sig uttryck i beroende och ett destruktivt liv. En spiral som bara snurrade djupare och djupare, fortare och fortare ner i mörkret. Tills jag en dag helt plötsligt förstod vad jag behövde göra, det var som att jag helt plötsligt vaknade och förstod. Kom och hör min berättelse och finn din inspiration till att ta steget du också att läka din sorg.
Ofta förknippas sorg med dödsfall och skilsmässor. Sorgereaktioner kan dock utlösas av en rad olika förluster och förändringar. Exempel på händelser som kan utlösa sorg är separationer, övergrepp av olika slag, relationsproblematik (till partner, föräldrar, barn, vänner, kollegor), egen eller annans sjukdom, att förlora ett husdjur eller att livet inte blev som man hade tänkt sig och att våra drömmar, förhoppningar och förväntningar på framtiden spricker.
Oförlöst sorg beror nästan alltid på något okommunicerat av känslomässig natur. Att släppa taget och gå vidare är vanliga råd vid förluster. Skulle vi inte göra det om vi bara visste hur?
Sorgbearbetningen hjälper dig att bearbeta och förlösa smärtan och sorgen över dina förluster.
Sorg tycks vara en av vår mest försummade och missförstådda upplevelse, både av sörjande och av dess omgivning. Vår syn på sorg är att det handlar om brustna hjärtan, inte om trasiga hjärnor. Försök att läka hjärtat med hjälp av huvudet misslyckas eftersom huvudet är fel verktyg för uppgiften. De flesta av oss verkar ha blivit socialiserade till att försöka lösa våra problem med hjälp av vårt intellekt, vilket gör att oförlöst sorg blir till ett problem.
Du kan läsa mer och även kontakta Peggy via www.peggyodgren.se*ONSDAGEN 6 MARS KL 19.00-21.00 Spirituellt kafferep med Malin och SofiaTORSDAGEN  7 MARS KL 19.00-20.30 Ljusbärarandakt/seans med Hasse Nyander
Hasse Nyander har arbetar heltid inom det andliga/mediala i 21 år. Han är verksam som Medial coachingterapeut (medium), Energimedicinsk healingterapeut (healer), hypnoterapeut, författare, lärare/mentor inom det andliga/mediala, andaktsförrättare, själavårdare, föreläsare inom det andliga/mediala.
Hasse Nyander har gett ut 3 böcker och 3 meditationsskivor. Han är även grundare till The Church of Good Will som är ett religiöst obundet trossamfund.
För mer information gå in på www.hassenyander.comFREDAG OCH LÖRDAG 8-9 mars 2024 - Vi är så glada att berätta att vi på SSG och Förbundet två världar välkomnar Camilla Elfving

Spiritualistiska sällskapet Göteborg och Förbundet Två Världar har ett samarbets-projekt för att sprida kunskap om spiritualism och dess koppling till Andevärlden.

Det finns möjlighet att boka plats för Storseans och workshop med Medium Camilla Elfving som bjuder in Andevärlden och förmedlar budskap från nära och kära. En kväll med högre energi och återföreningar. Camilla brukar avsluta sina seanser med att också ge korta intuitiva intoningar till några i publiken. Mycket uppskattat!

Camilla har även med sig några av hennes böcker - Själens superkrafter, Medium, ditt liv med andevärlden samt Den slutna kretsen. Dessa går att köpa på plats och få signerade. Camilla har även sin helt nyproduerade orakellek Helig Magi med sig. Har du redan en bok av Camilla kan du ta med den för att få den personligt signerad.

Medial workshop med Camilla Elfving
Hur blir jag mer seende? Är det jag själv eller Andevärlden?
Vad gör jag när det blir fel? Vilka tekniker är bäst?
Hur öppnar jag och stänger kanalen?
Välkommen på en workshop där du får testa dina mediala färdigheter.
Vi sitter i kraften och gör ett par roliga och utvecklande övningar!
Passar alla oavsett tidigare erfarenhet.
Chans att ställa personliga frågor till Camilla.

Om Camilla Elfving
Diplomerat Spiritualistiskt Medium.
20 års erfarenhet av medialt och andligt arbete.
En av grundarna av Mediumförbundet och aktiv i styrelsen.
Långvarig medlem i Sällskapet för parapsykologisk forskning.
Medproducent till en Sveriges största andliga poddar – Mediumpodden.
Författare till flertal böcker om mediumskap, healing och ut-ur-kroppen upplevelser.
Hemsida: elfvinginstitute.org
Mobil: + 46 708 592 664
Mejl: camilla@elfvinginstitute.org


Observera att anmälan till Storseans och/eller Workshop är till olika mailadresser!


Storseans
Medlem 200 kr, ej medlem 250kr.
Fredag den 8 mars kl 18.00 - 20.00
Adress: Storgatan 3
F.T.V. info@tvavarldar.se


Medial Workshop
Medlem 395 kr, ej medlem 450 kr.
Lördag den 9 mars kl 11.00 - 14.00
Adress: Karls Staaffsgatan 20A, ingång på gaveln
S.S.G info@ssgbg.se

Sista anmälningsdag 20/2 -24

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!!MÅNDAG 11 MARS KL 19.00-20.30 Spirituell utveckling
Jag heter Carina och är spirituellt medium & coach sedan 2014.
Jag är medial sedan barnsben, fyra generationer bakåt på min mammas sida och älskar att vägleda människor i sin egen personliga utveckling.
Den här kvällen kommer jag att hålla en spirituell inre resa i grupp, där du som besökare kommer att få "uppleva" en inre resa till andra dimensioner och få till dig eventuella
symboler, budskap m m från din egen guider/ guider. I mån av tid kommer jag även hålla en mini seans, för att välkomna andevärlden att stiga fram denna fantastiska kväll.
Här kan du få en liten hint av hur jag jobbar i seansen: https://youtu.be/RVbsGy2b7k8?si=0mkaAvXwos49uEB4TORSDAGEN 14 MARS KL 19.00-21.00 - Mer info kommer!SÖNDAGEN 17 MARS KL 14.00 - Årsmöte

Kom och se vilka vi är och hur vi jobbar. Kanske är du intresserad av att engagera dig i föreningen? Vi har lediga platser i vår styrelse.

Vill du skicka in en motion eller nominering så skall denna vara styrelsen tillhanda senast den 1 mars på mail info@ssgbg.se.

Hoppas vi ses!MÅNDAG 18 MARS KL 19.00-20.30 Pröva på kväll
Är du möjligtvis en oslipad diamant med en gömd talang i andlighet? Alltid velat att plocka fram och utveckla din färdighet i att lägga tarot, pendla, tolka auror, kanalisera, ge Reiki, eller helt enkelt diskutera med likasinnade människor?
Då har du hittat rätt! Vi på SSG vill gärna hjälpa till med att bana din spirituella väg.

Med våra ”övningskvällar” välkomnar vi alla som vill komma vidare och utvecklas.ONSDAGEN 20 MARS KL 19.00-12.00 Vårdagjämning firande för Solen

Vi vill Välkomna den härliga vårsolen och den stundande värmen tillsammans med er.
Vårdagjämning där natt och dag är i balans.
Det är möjligt att du kan få ledtrådarna som du behöver för att finna din balans och skapa utrymmet att växa med värme och livskraft. Likt naturen som åter gror och grönskar.
Med meditation, budskap, skratt och gemenskap. Firar och hyllar vi solen, ljusets återkommande och naturens blomstrande.TORSDAGEN 21 MARS KL 19.00-21.00 Qi Sensation - den shamanska qigongen med Aita
Få en inblick i Qi Sensation och prova på vissa rörelser.
Aita har utövat och undervisat i Qi Gong i 23 års tid, varit verksam inom shamanismen och utvecklat en egen metod genom kraftöverföring direkt från den Stora Anden eller källan till livskraft.
Kursen i Qi Sensation innebär en kraftfull påfyllning av livskraft genom praktiska övningar och teoretiska kunskaper som ökar förståelsen av hur människan är en varelse mellan himmel och jord som har möjlighet att leva i flödet av sann livskraft.

Shamanismen är mänsklighetens första livsåskådning med kontakten med naturens olika element som främsta redskap till helhet och läkande. Den, såväl som den traditionella kinesiska medicinen har sina rötter mer än 5000 år tillbaka i tiden. De båda genomsyras av helhetstanken att kropp och själ hör ihop med naturens element, universum och kosmos i ständig samverkan.

Medicinsk Qi Gong är en del av den traditionella kinesiska medicinens huvudgrenar. Livskraften Qi kan vi i likhet med den elektriska energin inte se eller ta på, men vi vet att den existerar och att vi har möjlighet att ta hjälp av den. Det anses att människan sedan födseln fått en viss mängd grundläggande livsenergi (Yuan Qi) och att det via Qi Gong-träning går att aktivera denna energipotential och därmed utnyttja kroppens självläkande förmåga.

Aita Päts har studerat kinesisk medicin i Sverige och i Kina. Hon har studerat med olika kinesiska mästare på kinesiska tempel, kinesiska sjukhus och på Biyunskolan i Sverige. Hon är auktoriserad instruktör i Jichu Gong, grundmetoden i medicinsk Qi Gong enligt Biyunmetoden, samt Dong Gong Steg 2. Aita är också barn Qi Gong instruktör samt certifierad i Delfinkraftens Qi Gong, senior Qi Gong och Stilla Qi Gong. Aita har gått alla Biyunskolans delkurser i TKM, samt studerat i Kina med fördjupning i Tuina Massage och Moxa.
Aita har under nära samarbete med flera olika shamaner i USA, Tyskland, Spanien, Bolivia och q´erosindianerna i Peru kommit i kontakt med likheterna och beröringspunkterna inom shamanism och qi gong, båda uråldriga metoder att läka och hela människans energiflöde.
Aita har utvecklat Qi Sensation som ett sätt att förena huvud och hjärta till sann livsvisdom och livets öppna flöde

Varför träna Qi Sensation?
• Det förbättrar allmänhälsan

• Förebygger och behandlar sjukdomar (obalanser)

• Stärker muskler, leder, senor och nervbanor

• Förbättrar blodcirkulationen

• Motverkar stress och spänningar

• Stärker immunförsvaret • Motverkar åldrandeprocessen

• Förbättrar koncentration och inlärning

• Främjar kreativitet och psykiskt välbefinnande

• Koordinerar och balanserar kropp och själ.

Innerligt välkommen till intag av livsviktig kunskap!MÅNDAGEN 25 MARS KL 19-20.30 Frigörande andning - EFB Energy Flow Breathing med Anna Ödegaard
Obearbetade känslor samlas i kroppen och kan blockera livsenergin. Genom andningsmetoden släpps de omedvetna spänningarna och frigör stress. Ingår i Ser-terapin.
Ta med liggunderlag och något att skriva på. Efter sker en stunds vila och reflektion.
Tid 1,5 tim.

Välkommen!April*ONSDAGEN 3 APRIL KL 19.00-21.00 Spirituellt kafferep med Malin och SofiaTORSDAGEN 4 APRIL KL 19.00-20.30 Övningskväll med Nina Vingesand

Först blir en meditation och sedan tränar vi på uppkoppling och budskap. Våra guider och nära och kära är med oss och vi övar på att komma i kontakt och hålla deras energi.
På så sätt kan vi både hjälpa andra och lära känna oss själva på ett nytt sätt.
Nina började tidigt i sitt liv att fånga upp energin i sin omgivning som senare ledde till att utforska andra dimensioner inom sig själv. Nina har ett starkt vetande och en varm förståelse om det undermedvetna. Vill du ha kontakt med Nina, så har hon mejl Insightfulhealingbynina@gmail.com eller telefon 0708-949 171MÅNDAG 8 APRIL KL 19.00-21.00 Soul Initation med Andreas Hindström 
Denna kväll föreläser Rev. Andreas Hindström om själen och hur du kommer i direkt kontakt och upplevelse av den för att förgylla ditt liv. Själen är som en skattkista vi har med oss in i varje inkarnation men få vet hur vi ska öppna denna skattkista som bl. a består av självkärlek, tillit, medialitet, kraft och annat Andreas kommer berätta om denna afton.
Du kommer också att mottaga en så kallad Soul Initation, som innebär att din själ börjar manifestera sina krafter i dig och i ditt liv.

Soul Initation är en metod som Andreas introducerar under 2024 till dig som känner dig dragen till ett liv med tillgång till din själs fulla styrka.TORSDAGEN 11 APRIL KL 19.00-20.30 Seans med Wilma

Wilma och arbetar som medium och ljusarbetare. Hon utreder hemsökta platser tillsammans med ett paranormalt team och hennes syfte är att vara en ren kanal för kommunikation samt bevisa att det finns ett liv efter döden.

Under en storseans med Wilma så kanaliserar hon inte bara budskap från andevärlden utan hon kommunicerar också för änglar och andra väsen.MÅNDAGEN 15 APRIL KL 18.00-21.00 Målarkväll/budskap endast för medlemmar!
Vi kommer att meditera, måla det som kommer till oss och sedan tolka budskapet i målningen.

Ingen får vara duktig, vi målar med hjärtat och letar inte efter konstnärer.*ONSDAGEN 17 APRIL KL 19.00-21.00 Spirituellt kafferep med Malin och SofiaTORSDAGEN 18 APRIL KL 19.00-21.00 - TIDIGARE LIV & GRUPPREGRESSION MED ANETTE JOHANSSON

Har du levt tidigare liv? Hur påverkas vi i så fall av det idag? Det och mycket mer talar jag om under kvällen som sedan avslutas med en grupprgression tillbaka i tiden till ett tidigare liv.

Välkommen!MÅNDAGEN 22 APRIL KL 19.00-21.00 GRUPPREGRESSION 
Denna kväll kommer Michael Solås leda oss i en resa genom tid och rum, där du har möjlighet att återuppleva något eller några av dina tidigare liv. Genom hypnos kommer du kunna resa bakåt i tiden i ditt inre och se, känna, höra och på andra sätt återuppleva minnen ifrån svunna tider och svunna platser. Efter upplevelsen kommer vi att samtala om våra upplevelser i grupp för den som så önskar.
Michael Solås är Hypnoanalytiker, KBT-terapeut, Medium och Leg. Pedagog och arbetar bl.a. på Välmående/Den Goda Viljan i Mölndal. Han är även regionsansvarig för organisationen Spirit of Man i Västra Götaland, som ägnar sig åt personlig utveckling för män i kombination med naturupplevelser.
Glöm inte att ta med anteckningsbok och penna om du skulle vilja skriva ner dina upplevelser.
VÄLKOMMEN PÅ EN SPÄNNANDE KVÄLL BORTOM TID OCH RUM!TORSDAGEN 25 APRIL KL 18.00-21.00 Medialt smörgåsbord
Idag bjuder vi på ett smörgåsbord av olika kunskaper.

Vi kommer att prova på att läsa av varann, titta på handtydning och så avslutar vi med en meditationscirkel där vi lyfter boostar oss med härlig energi.

Vårat mål att ni skall ha en spännande kväll med många skratt och att ni kanske hittar er talang. Hjärtligt välkomna!
Vi som håller i kvällen är Malin Johansson, Sofia Dahlgren och Maia Skog.
Läs mer om var och en på:
Malinshandtydning på instagram
www.solwise.se
www.maias.nuMÅNDAGEN 29 APRIL KL 19.00-21.00 Workshop med Sofia "Vägen till kropp och själ"
Är du nyfiken på ?
Hur kroppen påverkas av dina känslor från bl.a barndomen.
Inre barnet.

Det undermedvetna sinnet.
Vilka olika sätt finns att lösa upp präglade tankar/känslor.
Vad sker när du börjar uppmärksamma dina tankar?
Jag kommer att berätta om vilka olika tekniker som finns för att släppa negativa tankemönster. Förklara vad som sker i kroppen vid olika känslo tillstånd. Visste du tex att tidigare händelser i ditt liv kan skapa allergier. En otrygg barndom kan ge ledvärk. Astma kan bero på att du upplevde att det ställdes höga krav på dig som barn.
Dessutom så kommer du få en härlig energihöjande meditation.
Sofia Solwise har specialiserat sig inom bla kost, hälsa och alternativt läkande fysiskt och psykiskt. Brinner för att vägleda och stötta andra på deras väg till hälsa, harmoni och andlighet. Är EFT terapeut, läser till regressions terapeut, diplomerad i modern handtydning, diplomerad pranic healer och är medial. Föreläser om bla kroppens energisystem, förändra tankemönster, kroppsmedvetenhet, andlighet.
Yrke som undersköterska och har arbetat i många år med kost.

Vill du veta mer: www.solwise.se
Maj
TORSDAGEN 2 MAJ KL 19.00-21.00 Grupp-ljudsession och Self-talk
Anders & Guni tar med dig på en resa genom intoning (stämning in till rätt frekvens) av 15 chakran samt öka upp ditt energifält för att få igång energiflödet i dig. Vitsen med Self-Talk Affirmationer, hur du pratar och tänker i din vardag skapar din verklighet, vart har du din tipping-point? Vilken känsla har du? Och hur du kan lita till din känsla och på så sätt förändra hur du tänker. En tanke skapar alltid en känsla i kroppen, en känsla är en tanke i rörelse.
Stark Intoning som vi använder är en stämning och aktivering av 15 Chakran och vi sätter även igång energiflödet i taurusfältet. Desto större energifält desto helare är du som människa och mera magnetisk för det du önskar.
Guni tolkar den runan du drar när du kommer, så att du lättare kan hitta din intention under sessionen. Vad kan du fokusera på för att få det mesta av aktiveringen?
Var ligger det som du minst av allt belyser i ditt inre?
Verkligen lyssna in och känn i din kropp. Var blir du berörd?
Kom gärna i god tid!


Anders Stark
Medium, healer, musiker, coach, författare, skräddare, konstnär
Guni Hernandez
Vala, läsare av runorakel, akashan, hebreisk numerologi, skräddare, kreativ skapare


Kreativ Utveckling
+46 707 884 995
www.kreativutveckling.comMÅNDAGEN 6 MAJ KL 19.00-20.30 Pamela med seans/lightsound

Jag heter Pamela och arbetar idag som medium, drömtydare och coach. Jag är bland annat utbildad i England. Jag älskar kärleken och glädjen andevärlden använder sig av när de förmedlar budskap och jag vill få dig att uppleva den känslan.
Kvällen kommer att innehålla mediumskap, lightsound och andeförmedling genom trancetal, och om vi hinner, tarottolkning.MÅNDAGEN 13 MAJ KL 19.00-21.00 - SJÄLVMEDKÄNSLA - Med Kina Nyman

VARMT VÄLKOMMEN till denna interaktiva föreläsning där du får bekanta dig med och prova på meditationer/ övningar i SJÄLVMEDKÄNSLA.
Vi dyker in i mindfulnessens ljuvliga rike och utforskar grunderna inom både mindfulnesspraktik och compassion/medkänsla. Forskningen menar att självmedkänsla är en av de mest kraftfulla inre resurserna vi har för att hantera svåra känslor och situationerr i livet.
Mer om självmedkänsla:
Självmedkänsla - eller Mindful Self Compassion har sina rötter i buddhistisk filosofi och meditationspraktik samt den moderna psykologin och består av tre delar; medkänsla med sig själv, mindfulness och mellanmänsklighet.
Självmedkänsla innebär att förhålla sig till sig själv med kärlek, förståelse och medkänsla när vi har det svårt istället för att falla in i självkritik och dömande, vilket vi människor oftast tenderar att göra. Det finns sedan nittiotalet en gren inom KBT-terapin som fokuserar särskilt på medkänsla som ett sätt att aktivera kroppens läkande trygghetssystem i samband med svåra känslor, depression och ångest.

Om Kina Nyman:
Kina är mindfulnesspedagog, yogalärare, akupressör och holistisk coach med dryga 15 års erfarenhet av att guida individer och grupper mot medveten och hållbar hälsa. Hon började sin egen inre resa som 20-åring och idag är hennes starka drivkraft att sprida kunskap om mindfulness som verktyg för inre och yttre hållbarhet, själsligt växande och en medkännande värld med hjärtat i centrum.
Kina är utbildad instruktör inom ramen för klinisk mindfulness men har även sedan tio år tillbaka praktiserat för buddhistiska lärare som Thich Nhat Hanh, Tara Brach och Michael Stone.
Läs mer om Kinas företag Närvarande Utbildningar (NU) på: https://narvarandeutbildningar.se och maila info@narvarandeutbildningar.se för alla former av funderingar.*ONSDAGEN 15 MAJ KL 19.00-21.00 Spirituellt kafferep med Malin och SofiaTORSDAGEN 16 MAJ KL 19.00-20.30 Storseans med medium Max
Göteborgsbaserade Medium Max bjuder till Storseans och fina möten med Nära och Kära.MÅNDAGEN 20 MAJ KL 19.00-21.00 Soul Journey med Charlotte på Heart Diamond - Väck ditt Hjärtas Diamant
Välkommen på en Själsresa där du, tillsammans med Charlotte på Heart Diamond - en clairvoyant medium och healer, kommer att guidas genom en själsresa för att upptäcka och utforska viktiga delar av dig själv.
Denna upplevelse inkluderar förmedling av personliga tydliga budskap från andra sidan och dina själsguider.
Under resans gång kommer du att få insikter och möjligheter att ansluta till ditt inre barn samtidigt som du erhåller vägledning för att höja dina vibrationer.
Njut även av hjärthealing som erbjuds under den guidade resan, vilket kommer att förstärka din upplevelse av inre balans och välbefinnande och öppna upp de dörrar som är viktiga för dig.TORSDAGEN 23 MAJ KL 19.00-20.30 Workshop - Heléne målar din själsbild
Heléne håller i kvällens workshop. Själsbilderna målas med strykjärn (som pensel) och bivaxfärger som smälts där på även kallat ”encustic art”. Encustic betyder ”att bränna in” och är en gammal konstform som tillämpades redan under antiken i Egypten. Heléne tonar in på dig, tar fram de färger som känns rätt och målar en bild till dig. Sedan tolkar hon denna genom att kanalisera ett budskap om exempelvis hur du är, vart du har varit, vart du är på väg, vad som är på väg in och på väg ut ur ditt liv osv. Hon kommer att visa oss hur det går till när man målar och en kortare genomgång av tolkning av bilderna.
Ambitionen är att samtliga deltagare skall få med sig en bild hem, vare sig du har målat den själv eller fått den målad av Heléne. Du kan också se den som ditt helt och hållet personliga tarotkort.
Heléne Gripenfors-Helander målar själsbilder, är Reikihealer, livsdesigner, ICF certifierad coach (International Coaching Federation), Certifierad handledare inom Sorgbearbetning och konstnär. Intresset för det mediala har funnits där i hela hennes liv, gåvan ligger i släkten. Önskar du kontakt med Heléne så når du henne på telefonnummer 0707-99 11 63 eller via mail helene@livsdesign.euMÅNDAGEN 27 MAJ KL 19.00-21.00 En annorlunda seans med Ulle

Via intuition ,kontakt, kanalisering med trollbordet bjuder jag in andevärlden att förmedla sina budskap. Andekontakt via trollbord är speciellt,vackert och fint. Bordet fungerar som en länk mellan våra olika världar. Jag älskar att jobba med mitt trollbord. Detta bord har varit med överallt i Sverige och förmedlat så mycket kärleksfulla budskap från andra sidan.
Jag som håller i kvällen heter Ulle Wageborn /Pippispirit.
Jag är utbildat medium ,arbetar med andlig -själslig vägledning och håller kurser och andliga cirklar i Göteborg. Jag jobbar med andra sidan intuitivt ,trollbord, kort och kanalisering.

Om du vill veta mer om mig så kontakta gärna på ullewageborn@gmail.com, samt Facebook och Instagram pippispirit.*ONSDAGEN 29 MAJ KL 19.00-21.00 Spirituellt kafferep med Malin och SofiaTORSDAGEN 30 MAJ KL 19.00-20.30 Seans med Linda Liv

Medium Linda Liv är bosatt på Åland och jobbar heltid som medium och healer. Hon tog sitt diplom i Spiritualistiskt mediumskap sommaren 2023. Vill ni lära känna henne inför seansen så finns hon både på Facebook och Instagram, samt har medverkat i poddar som All over the place podd, Uppvaket podcast och Kalcit och mirakler podcast.

Hemsida https://communicera.se/
Linda Liv håller seanser digitalt via zoom och har även hållit fysiska seanser både i Finland och Sverige.