ssgbg.se
Evenemang

SSGs program
 

Generellt för alla event om inget annat anges:

Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr.

För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55.

Evenemanget börjar kl 19.00.

Alla event är i SSG´s regi om inte annat anges.*Varannan onsdag är det Spirituellt kafferep med Malin och Sofia, med start den 23 augusti.

Medlemmar 50 kr och Icke medlemmar 60 kr.

Vad du kan förvänta dig.

Vad händer med mig? Har du också tankar och känslor kring din spirituella/ andliga resa. Kom och fika med oss så snackar vi om det som är viktigt för dig.

När vi, Malin och Sofia började vår personliga utveckling hade vi önskat att ett sådant här forum funnits och vill därför finnas där för andra.

Välkomna till en trevlig stund med hjärtliga energier!
November
*ONSDAG 1 NOVEMBER 2023 kl 19:00–21:00 - Spirituellt kafferep


TORSDAG 2 NOVEMBER 2023 Kl 19:00-20:30 Attraktionslagen - Med Helena-Magdalena

Varmt välkommen till en värld där drömmar blir verklighet! Vi kan alla leva det liv vi drömmer om genom att använda oss av en av Universums mest kraftfulla naturlagar - lagen om attraktion.

Helena-Magdalena besöker SSG för att dela med sig av sina erfarenheter av att ha använt attraktionslagen i hela sitt vuxna liv. Hon delar med sig av konkreta tips på hur du kan förverkliga dina drömmar.

Helena-Magdalena är aktuell med boken Lev nu - förverkliga dina drömmar som hon också har med sig till försäljning under kvällen.MÅNDAG 6 NOVEMBER 2023 kl 19:00-21:00 Human Design

Välkomna på en föreläsning i Human Design! Det är ett system som grundar sig på astrologi , chakrasystemet och I Ching. Där vi får en fantastisk möjlighet att förstå alla våra likheter och olikheter. Detta ger dig en möjlighet att lära känna dig själv och hur och varför du reagerar. Du får på ett tydligt och strukturerat sätt se vad som är din energi och var du tar in energin från andra. Så vill du förstå om du är högkänslig? Om du alltid plockar upp andra människors sätt att vara. Om du alltid söker dig till personer som ger dig extra trygghet. Svaren finnas i din Human Design. Ta med dig din ifyllda diagram / chart från jovianarchive.com och så ses vi där. Välkomna!TORSDAG 9 NOVEMBER 2023 kl 19:00-20:30 Seans med Mahlin

Mahlin har gästat SSG regelbundet sedan 2007. Hennes mediala stunder innehåller kontakter med andevärlden, inspirationstal och psykometriska readings.

Mahlins kommunikation brukar beskrivas som rak, ärlig och ofta med inslag av humor. En medial stund med Mahlin lämnar nästan alltid avtryck hos var och en, så att alla bär med sig något från kvällen. Oavsett om budskapet kommer direkt till mottagaren eller indirekt genom att lyssna på de meddelanden och den information som förs fram under kvällen.

Vill du komma i kontakt med Mahlin är du välkommen att besöka facebook.com/Himlarummet, eller ringa 0733-213521.


LÖRDAG 11 NOVEMBER 2023, kl 09:00-17:00 Grundkurs i Usui Reiki - Föranmälan krävs

Visste du att alla som vill kan lära sig Reiki?
Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som används för att lindra till exempel oro, stress, ångest, smärta och värk. Det är en holistisk behandlingsmetod med rötter i Japan. Reiki hjälper till att frigöra blockeringar samt stimulera kroppens egna läkningsförmåga
Inga förkunskaper krävs för att gå kursen.
Du kommer att bli initierad och certifierad i den ursprungliga formen av Reiki: Usui nivå 1. Om du vill veta mer om Reiki besök gärna: https://reikiforbundet.se/reiki-en-introduktion/
Kursen varvar teori med praktiska övningar som vi gör tillsammans med övriga deltagare. Du kommer få lära dig kraft-symbolerna som förstärker dina behandlingar samt öppnar upp dig. I kursen får du lära dig hur du behandlar dig själv, vänner, familj, djur och klienter.
Kursen leds av Reikimaster Heléne Gripenfors-Helander som är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige.
Fika och frukt ingår. Ta med medhavd lunch eller så kan du köpa lunch i närområdet.
Adress: SSG Karl Staaffsgatan 20A, Göteborg. Ingång på gaveln.
Pris: 2200 kr
Kurs 1 introducerar grunderna i Reiki och fokuserar på att öppna energikanalen för att börja kunna arbeta med Reiki-energin. Under denna kurs lär du dig:

Historia och principer: En introduktion till de fem principerna som utgör den etiska grunden för Reiki-praktiken.

Energi och energikanal: En förståelse för universell livsenergi (Reiki-energin) och hur den flödar genom energikanalen i kroppen.

Handpositioner: Hur man placerar händerna på sig själv och andra för att börja kanalisera Reiki-energi.

Självbehandling: Tekniker för att ge sig själv Reiki.

Andra tekniker: Hur man ger Reiki till andra människor, djur.

Initiering: En initiering för att kunna vara en kanal för Reiki-energin.

Chakrabalansering: hur du rättar till obalanser


Anmäl dig genom att maila till helene@reikihealer.se
Ange ditt namn, adress, telefonnummer och mailadress.
I samband med din bokning kommer du att behöva betala 500 kr i anmälningsavgift. Denna summa ingår i kursavgiften. Resterande summa (1 700 kr) betalas i samband med kursstart.
Anmälningsavgiften swishas till telefonnummer: 0707-991163. Skriv ditt för- och efternamn som meddelande. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud.

Eventet är ej i SSG´s regi.


*ONSDAG 15 NOVEMBER 2023 kl 19:00–21:00 - Spirituellt kafferep


TORSDAG 16 NOVEMBER 2023 kl 19:00-20:30 Storseans med Medium Max

Göteborgsbaserade Medium Max bjuder till Storseans i novembermörkret.

Fina möten med Nära och Kära i perioden då väggen mellan Världarna är som tunnast.


MÅNDAG 20 NOVEMBER 2023 kl 19:00-21:00 Övningskväll med Ulle

Välkomna till en kväll med olika givande intuitions övningar under avslappnande och tillåtande former. Kom och utforska din intuition med andra. Alla kan och har mer förmågor än vad vi många gånger är medvetna om. Så kom och upptäck hur det ser ut för dig.

Jag som håller i kvällen heter Ulle Wageborn /Pippispirit. Jag jobbar är utbildat medium, andlig- själslig vägledning och håller kurser och andliga cirklar i Göteborg. Jag jobbar med andra sidan intuitivt, trollbord, kort och kanalisering.

Om du vill veta mer om mig så kontakta gärna på ullewageborn@gmail.com, samt Facebook och Instagram pippispirit.

 

Torsdag 23 NOVEMBER 2023 kl 19:00-20:30 En resa till Akasha arkivet

Vi gör en resa till Akasha arkivet som går genom tid och rum. Vi kommer gå djupt in i en vägledd meditation med ett besök som kan ge information om dina liv och annan kunskap.Välkommen på en oförglömlig resa!

Jag som leder heter Anna Ödegaard. Verkar som Regressionsterapeut med Tidigare liv och komma i kontakt med inre känslor och upplevelser i sitt liv för läkning och förståelse. Är också medium, tarottolkare med inriktning på personlig utveckling och Ser-terapeut. Finns i Göteborg.

 

Måndag 27 NOVEMBER kl 18:00-21:00 Målarkväll/budskap endast för medlemmar

 Vi kommer att meditera, måla det som kommer till oss och sedan tolka budskapet i målningen. Ingen får vara duktig, vi målar med hjärtat och letar inte efter konstnärer.

Vi bjuder på en enklare smörgåsfika och material ingår i priset som är 100 kr.

Anmälan sker till info@ssgbg.se först till kvarn begränsat antal platser! Betalning sker på plats.

Väl mött hälsar Malin och Heléne!

 

*ONSDAG 29 NOVEMBER 2023 kl 19:00–21:00 - Spirituellt kafferep


Torsdag 30 NOVEMBER 2023 kl 19:00-20:30 Workshop med Michelle

Att öppna inre dörrar - ni får denna spännande kväll prova på olika metoder. Alla kan utveckla sin mediala sida.

Michelle är medium sen 1999 och ger tips och råd hur ni öppnar upp er intuition/kanal till andevärlden


 


December
 

MÅNDAG 4 DECEMBER kl 19:00-20:30 Spirituell utveckling med Carina

Jag heter Carina och är spirituellt medium & coach sedan 2014. Jag är medial sedan barnsben, fyra generationer bakåt på min mammas sida och älskar att vägleda människor i sin egen personliga utveckling.

Den här kvällen kommer jag att hålla en spirituell inre resa i grupp, där du som besökare kommer att få "uppleva" en inre resa till andra dimensioner och få till dig eventuella symboler, budskap m m från din egen guider/ guider. I mån av tid kommer jag även hålla en mini seans, för att välkomna andevärlden att stiga fram denna fantastiska kväll.

Här kan du få en liten hint av hur jag jobbar i seansen: https://youtu.be/RVbsGy2b7k8?si=0mkaAvXwos49uEB4 

 

TORSDAG 7 DECEMBER kl 19:00-21:00 Föreläsning Sorgbearbetning - Min väg ut ur sorgen, med Peggy 

Den här kvällen kommer jag berätta om min resa, hur jag tog mig ur min sorg och mitt ältande. En sorg som tog sig uttryck i beroende och ett destruktivt liv. En spiral som bara snurrade djupare och djupare, fortare och fortare ner i mörkret. Tills jag en dag helt plötsligt förstod vad jag behövde göra, det var som att jag helt plötsligt vaknade och förstod. Kom och hör min berättelse och finn din inspiration till att ta steget du också att läka din sorg.

Ofta förknippas sorg med dödsfall och skilsmässor. Sorgereaktioner kan dock utlösas av en rad olika förluster och förändringar. Exempel på händelser som kan utlösa sorg är separationer, övergrepp av olika slag, relationsproblematik (till partner, föräldrar, barn, vänner, kollegor), egen eller annans sjukdom, att förlora ett husdjur eller att livet inte blev som man hade tänkt sig och att våra drömmar, förhoppningar och förväntningar på framtiden spricker.

Oförlöst sorg beror nästan alltid på något okommunicerat av känslomässig natur. Att släppa taget och gå vidare är vanliga råd vid förluster. Skulle vi inte göra det om vi bara visste hur?

Sorgbearbetningen hjälper dig att bearbeta och förlösa smärtan och sorgen över dina förluster.

Sorg tycks vara en av vår mest försummade och missförstådda upplevelse, både av sörjande och av dess omgivning. Vår syn på sorg är att det handlar om brustna hjärtan, inte om trasiga hjärnor. Försök att läka hjärtat med hjälp av huvudet misslyckas eftersom huvudet är fel verktyg för uppgiften. De flesta av oss verkar ha blivit socialiserade till att försöka lösa våra problem med hjälp av vårt intellekt, vilket gör att oförlöst sorg blir till ett problem.

Kvällen till ära så bjuder jag alla som kommer på ett personligt budskap från andevärlden.

Du kan läsa mer och även kontakta mig via Peggy Ödgren - Personlig utveckling (peggyodgren.se)

 

MÅNDAG 11 DECEMBER kl 19:00-21:00 Övningskväll med Maia

Mitt namn är Maia. Jag jobbar heltid som Andlig Coach Mitt jobb utgår ifrån Göteborg men jag jobbar numera varannan vecka i Stockholm. Jag kommer att lära ut min egen Maia metoden, för att få in budskap och hur man skall våga lita på det vi får till oss. Denna metod är något vi alla kan använda och utifrån det så kommer vi göra flera övningar med varandra. Du behöver inte ha några förkunskaper utan vi skall ha en stund med många skratt och mycket glädje! Jag kommer även ge alla ett kortare budskap om vad som är aktuellt för dig. Så är det någon speciell fråga du vill ställa?

Du kan läsa om mig och även kontakta mig via: www.maias.nu


ONSDAG 13 DECEMBER kl 19:00-21:00 Luciafika

Denna fina kväll vill vi i styrelsen ge er lite extra ljus inför julen.

Vi dukar upp en god Luciafika och välkomnar er varmt till avkoppling och trevligt tjöt.

En meditation och personlig kortläggning till alla är planerat under kvällen.

Allt vi önskar är att du tar med ditt glittrigaste humör.

Vi kommer också att lotta ut ett medlemskort som gäller för 2024.


Medlemmar 100 kr, icke medlem 150 kr.

Dörren är öppen från klockan 18.15

Meditationen börjar klockan 19.00


Januari
Mer info kommer!


FebruariMer info kommer!MarsFREDAG OCH LÖRDAG 8-9 mars 2024 - Vi är så glada att berätta att vi på SSG och Förbundet två världar välkomnar Camilla Elfving

Spiritualistiska sällskapet Göteborg och Förbundet Två Världar har ett samarbets-projekt för att sprida kunskap om spiritualism och dess koppling till Andevärlden.

Det finns möjlighet att boka plats för Storseans och workshop med Medium Camilla Elfving som bjuder in Andevärlden och förmedlar budskap från nära och kära. En kväll med högre energi och återföreningar. Camilla brukar avsluta sina seanser med att också ge korta intuitiva intoningar till några i publiken. Mycket uppskattat!

Camilla har även med sig några av hennes böcker - Själens superkrafter, Medium, ditt liv med andevärlden samt Den slutna kretsen. Dessa går att köpa på plats och få signerade. Camilla har även sin helt nyproduerade orakellek Helig Magi med sig. Har du redan en bok av Camilla kan du ta med den för att få den personligt signerad.

Medial workshop med Camilla Elfving
Hur blir jag mer seende? Är det jag själv eller Andevärlden?
Vad gör jag när det blir fel? Vilka tekniker är bäst?
Hur öppnar jag och stänger kanalen?
Välkommen på en workshop där du får testa dina mediala färdigheter.
Vi sitter i kraften och gör ett par roliga och utvecklande övningar!
Passar alla oavsett tidigare erfarenhet.
Chans att ställa personliga frågor till Camilla.

Om Camilla Elfving
Diplomerat Spiritualistiskt Medium.
20 års erfarenhet av medialt och andligt arbete.
En av grundarna av Mediumförbundet och aktiv i styrelsen.
Långvarig medlem i Sällskapet för parapsykologisk forskning.
Medproducent till en Sveriges största andliga poddar – Mediumpodden.
Författare till flertal böcker om mediumskap, healing och ut-ur-kroppen upplevelser.
Hemsida: elfvinginstitute.org
Mobil: + 46 708 592 664
Mejl: camilla@elfvinginstitute.org


Observera att anmälan om Storseans och workshop är olika.


Storseans
Medlem 200 kr, ej medlem 250kr.
Fredag den 8 mars kl 18.00 - 20.00
Adress: Storgatan 3
F.T.V. info@tvavarldar.se


Medial Workshop
Medlem 395 kr, ej medlem 450 kr.
Lördag den 9 mars kl 11.00 - 14.00
Adress: Karls Staaffsgatan 20A, ingång på gaveln
S.S.G info@ssgbg.se

Sista anmälningsdag 20/2 -24


HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!!