ssgbg.se
Evenemang

SSGs program
 

Generellt för alla event om inget annat anges:

Dörren öppnas kl 18.15 för medlemmar och entrén kostar 100kr.

För övriga öppnas dörren kl 18.30 och entrén kostar 150 kr.
Ytterdörren låses kl 18.55.*Varannan onsdag är det Spirituellt kafferep med Malin och Sofia, med start den 23 augusti.

Medlemmar 50 kr och Icke medlemmar 60 kr.

Vad du kan förvänta dig.

Vad händer med mig? Har du också tankar och känslor kring din spirituella/ andliga resa. Kom och fika med oss så snackar vi om det som är viktigt för dig.

När vi, Malin och Sofia började vår personliga utveckling hade vi önskat att ett sådant här forum funnits och vill därför finnas där för andra.

Välkomna till en trevlig stund med hjärtliga energier!


 

**Måndag 18 september och 2 oktober är det Pröva på kväll

Är du möjligtvis en oslipad diamant med en gömd talang i andlighet? Alltid velat plocka fram och utveckla din färdighet i att lägga tarot, pendla, tolka auror, kanalisera, ge Reiki, eller helt enkelt diskutera med likasinnade människor? Då har du hittat rätt! Vi på SSG vill gärna hjälpa till med att bana din spirituella väg. Med våra ”övningskvällar” välkomnar vi alla som vill komma vidare och utvecklas!

SeptemberMÅNDAG 4 SEPTEMBER 2023 KL. 19:00–21:00 - Energimedicin som den nya tidens läkning

Denna kväll berättar Jessica och Malin om hur de jobbar med de alltmer omtalade energimedicinska metoderna; Emotion Code och Body Code.

Metoderna har utvecklats av Dr Bradley Nelson i USA, och kan användas för att eliminera de energiblockeringar som orsakar fysiska, psykiska och mentala hinder i vårt liv.

Både Jessica och Malin kan vittna om överväldigande läkningsförmågor som både kroppen och själen visar upp, när man identifierar och frigör de blockeringar som föreligger för ett visst problem.


Inom Emotion Code fokuserar man på det känslomässiga som vi alla emellanåt undviker att processa, och som stannar i våra kroppar som stagnerad energi. Inom Body Code ser vi till vad kroppen har för hinder för att skapa fritt flöde och självläkning, tex i form av förgiftning, patogener, felinställda organ, meridianer och kroppsdelar, trauma av olika slag osv.


Ofta kan klienten bekräfta det som visar sig, och det blir en uppenbarelse vad som varit bidragande till ett visst hälsoproblem.

Under kvällen får du också se hur en behandling praktiskt kan gå till.


För mer information: Jessica:
Insight - inre & yttre utveckling
www.insightutveckling.se


Malin:
Your Capability
www.yourcapability.se


 

TISDAG 5 SEPTEMBER 2023 KL 18.30-20.30 - Meditationscirkel för nybörjare och erfarna - sluten grupp - föranmälan krävs


Cirkeln sker varannan tisdag vid 6 tillfällen, med start 5 september, följande datum är den 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober och 14 november.


Med hjälp av andevärlden, mästare, änglar och våra förfäder kan du i denna meditationscirkel öka din egen medvetenhet om din inre värld för att växa i din yttre värld.


Vi kommer att hålla flera olika meditationer så att även du som känner att det är svårt att meditera kanske hittar det som fungerar bäst för dig.
Vårt mål med denna cirkel är att erbjuda dig nya vägar till välmående genom att använda din inre kraft.
Kvällarna kommer att börja med fika kaffe/te/kaka klockan 18.30 då även dörren låses.
Ca 18.30 sätter vi oss i cirkel. Information om vad kvällen kommer handla om och lite intressant fakta delas av cirkelledarna Peggy och Sofia, för att sedan leda er i en guidad meditation. Efter meditationen delar vi med oss av våra upplevelser till varandra.
Kvällarna avslutas ca 20.30


Vi erbjuder plats till 8 stycken för alla 6 tillfällen för att skapa bästa möjliga energier i gruppen.
Kostnad: 800 kr
Anmälan sker till Info@ssgbg.se
Betalning görs till SSG´s Swishnummer som är 123-108 94 16 skriv som meddelande "meditationscirkel".


Cirkeln kommer att ledas av Peggy och Sofia.
Peggy är certifierat Medium enligt internationella riktlinjer och medlem i Mediumförbundet. Hon är också certifierad Livscoach hos International Coaching Community samt certifierad handledare i Sorgbearbetning. Peggy har många års erfarenhet av medialt arbete, livscoaching och sorbearbetning. Mer information hittar du på www.peggyodgren.se


SolWise Sofia har i grunden arbetat med kost i många år numera undersköterska. Sysslar bland annat med andlig vägledning, föreläser, utbildad healer, rådgivare i kost och hälsa, diplomerad handtydare samt är medial. Brinner för att kunna guida fler till ett lyckligare, kraftfullare och friskare liv. Efter att hon själv gjort en magisk resa med flera kroniska sjukdomar, en begränsad vardag och hopplöshet till helt frisk, fri och lycklig på bara ett år.*ONSDAG 6 SEPTEMBER 2023 KL. 19:00–21:00 - Spirituellt kafferep

 


TORSDAG 7 SEPTEMBER 2023 KL. 19:00–20:30 - En annorlunda seans med Ulle

Välkomna till en annorlunda seans med mig Ulle via intuition, kontakt, kanalisering med trollbordet bjuder jag in andevärlden att förmedla sina budskap. Andekontakt via trollbord är speciellt, vackert och fint. Bordet fungerar som en länk mellan våra olika världar. Jag älskar att jobba med mitt trollbord. Detta bord har varit med överallt i Sverige och förmedlat så mycket kärleksfulla budskap från andra sidan.


Jag som håller i kvällen heter Ulle Wageborn /Pippispirit. Jag är utbildat medium, arbetar med andlig-själslig vägledning och håller kurser och andliga cirklar i Göteborg. Jag jobbar med andra sidan intuitivt, trollbord, kort och kanalisering.


Om du vill veta mer om mig så kontakta gärna på ullewageborn@gmail.com, samt Facebook och Instagram pippispirit.

 


WORKSHOP – LÖRDAG 9 SEPTEMBER – SÖNDAG 10 SEPTEMBER - Vad kan en död man i ljuset lära ut? (workshopen sker ej i SSG:s regi)


Pris: 1500 kr. I priset ingår material för ord. pris 300 kr.

Alla frågor hänvisas till Ulrika Fagernäs som hyr SSG:s lokal.

Viktigt! Läs hela inlägget.


Visdomen av sitt liv genom återberättelse och kanalisering med honom från andra sidan av hans trollkona.


Schema lördag.
10.00 – 11.30 Presentation om oss och vårt liv och arbete inom healing och andlig rådgivning men också dig.  Vem är du?
11.30 – 11.45 Paus
11.45 – 13.00 Meditation med violetta flamman på cellnivå. Budskap och dialog.
13.00 – 14.00 Lunch och återhämtning.
14.05 – 16.00 Ge kärlek – Få kärlek. Healingövningar i tanke, medveten andning, att frigöra gamla sorger till ljus hjärtenergi.
16.00 – 16.30 Paus och återhämtning.
16.30 – 18.00 Dialog och budskap, era frågor och funderingar.


Söndag: Healing eller personlig andlig vägledning. Pris 900 kr
10.00 – 11.15
11.40 – 13.00
14.00 – 15.15
15.30 – 16.40
17.10 – 18.30
19.00 – 20.10
Tiderna är cirkatider, vissa blir klar tidigare än andra beroende på budskap. Här är det både mina, dina guider samt Asko som ger.
Vill du ha både lördagens workshop och en privat sittning/ healing på söndag? 2000 kr.
Jätteviktigt att du är tydlig när du anmäler dig antingen till Anders eller mig.


Anmälan görs till:
Ulrika Fagernäs: annagaltsdotter@msn.com 00358(0)406825753
Anmälan är bindande och återbetalas ej om du väljer att utebli.

Har du frågor? Pip till i ett sms eller via pm så ringer jag upp dig.


Workshopen är i 3 delar.
1. 2 v innan kursstart får du en uppgift av mig
2. Som vi tar upp på kursen.
3. Alla får en ny uppgift innan vi skiljs.
Den uppgiften skall vara gjord 2 - 3 v innan när vi sedan möts online och ser vad var det som hände egentligen.
Finns det någonting som två gamla punkrockare kan lära ut om livet och kärleken?
Mina föräldrar och hela släkten är från Finland. Att växa upp på båda sidor pölen ger också två infallsvinklar av livet.
- Livet är hårt, sa finländaren.
- Livet är svårt, säger svensken.


Två sidor av samma mynt.
Min gubbe, min livskamrat och samarbetspartner avled hastigt i början av december. Han har nu bestämt sig att jag tillsammans med honom skall till Sverige och ge workshops i vikten av Kärlek Mod & Omtanke - Violetta flamman - Det Gudomliga.
Workshopen är en kombination av healing, övningar och samtal sinsemellan Dig och oss.
Asko ville inte ha en titel på sig utan såg sig högst normal att leva med sina sinnen öppna och de andar som kom besök eller den healing han gav allihopa bara genom att se människan han hade framför sig. Samma uppfattning som min mor faktiskt ”Ja men , det där är ju bara normalt! Alla upplever och ser, känner. Normalt? Mera accepterat nu men inte för trettio år sedan. Men kanske, märkligt nog inte här i landet där känslan egentligen är stark. Men också handlar det om att man inte ser det som något sjätte sinne utan normalt. – Direktkontakt med naturen och livet däremellan under och över.


Att vara finländare i Sverige, växt upp på båda sidor pölen har stundtals inte varit det lättaste.
Hur är det med skillnaden på skarp skalle och stort hjärta i Finland och Sverige med sin mjukare approach? Hur uttrycker det sig när vi jobbar / lever med healing? Eller hur vi bemöter varandra?
Kan två så olika mentaliteter ge utrymme till sitt eget liv om vi börjar lyssna på varandra istället för att se olikheterna och vända i dörren?
Vi jobbade även så när han var i livet. Asko var känslig, man skulle kunna jämföra honom som en vuxen indigo, precis som jag själv.
Vid sju års ålder kröp han ner i benkryptan vid kyrkan och lovade alla som låg där att han skulle hjälpa dem över i ljuset så länge han levde, även de onda.  Vi hade huset fullt av folk så fort det var begravning i kyrkan… Ja, inte bara då med tanke på i vilken del av staden vi bodde. Gammal avrättningsplats och tinget från förr där dömda fick lyssna på sin egen begravning innan de skulle till Sibirien för att aldrig återvända. Vi har haft jobb att göra.

- Tänk om det i stället kunde vara ett bröllop, sa han varje gång. Det blir så mycket folk här.
------
När jag hade kurser i energiterapi var han där fast han inte var där fysiskt, flera av kursdeltagarna såg honom ge healing tillsammans med mig så på sätt och vis är det här med att han vandrat över till andra sidan i vårt eget healingarbete någonting nytt utan ...Som vanligt på många sätt.

Nu har han visat med hela handen att vi skall åka över pölen....Han har någonting på hjärtat.
Strax efter att han dog lämnade han budskap till gemensamma vänner men också människor ingen av oss kände här i Finland men som hade gemensamma vänner med någon av hans.
Flera av dem han besökt har aldrig träffat honom. Vissa har pratat med honom i telefonen.
- Inte för att jag har bråttom men sen när jag dör, tänk vad skönt! Då kan jag vara hos pojkarna och alla andra hela tiden! Ingen blir utan! 

Hans budskap är:
- Att förlåta varandra och arbeta tillsammans – Stödja varandra – Nätverka och jobba NU, inte sen.
- Att livet är alldeles för kort att fundera på vem som har rätt eller inte och frysa ut varandra och att i stället våga gå mot ett gemensamt mål i kärlek ur sitt arbete.
- Se att olikheter främjar än fäller.
- Döm inte efter utseende - Lär dig känna in människan framför dig.

Innan jag gick i lära hos min Mäster som var från Oskarshamn konstaterade han innan han ställde frågan om jag ville ta efter hans kunskap efter honom. (år 2000)
- Aha! Du är från Finland! Men det där vet ju allihop. Samerna är bra på sin botarkonst, ryssarna är snäppet bättre men finländarna.... De är bäst! Kan du tänka dig att jag får lära upp dig? Jag måste lämna över till någon och jag har inga egna barn.
Närheten till naturen, elementen och naturandarna bor tillsammans med oss på ett helt annat sätt än i Sverige. Urkraften i Finland är både kraftfullare och naknare än svensk och kan många gånger uppfattas som hårdare. Hur kan det komma sig? i. Vi har ett land som gått igenom fem krig under 120 år samt att ha varit ägt av Sverige. Har vårt arv – barnbarn av krig någonting med det att göra?
-----
Jag är femte generation healer och medium. Fyra generationer bakom visste jag om innan jag flyttade hit men nu är det femte.

Jag är född med alla sinnen vidöppna och har arbetat med detta dryga 25 år. Parallellt med min skapande verksamhet inom forntida teknik i eget skapande, kraftsmycken och själstavlor som fått 36 år av mitt liv. Jag är bäst med elektromagnetiska fält, stensättningar och djup rootsenergi och Gammelkunskap. Jag ser och känner samtidigt: Känser, som min mor brukade säga.
Jag samarbetar och tar emot budskap från Di Gamble som jag lever med 24/7.
Jag håller ettåriga utbildningar i helande chakrasystemet och andra med teknik inom shamanism. I Sverige hann jag jobba dryga tjugofem år med detsamma vid behov men måste flytta hem för att sätta mina sista pusselbitar inom mig för att nå min egen fullkomlighet som människa men också healer.

- Att vandra sin mark – Vilken betydelse har det egentligen?
Efter 11.5 års kamp mot FK och socialen så förlorade jag allt och gled in i hamnen i Vasa där min farfar en gång jobbade i början av 1900-talet. Med mig hade jag 120 euro på fickan och hade skaffat ett eget arbete som skulle försörja mig tolv månader framåt. Efter det? Jag visste ingenting... Men än lever jag min mark
Asko hade ett förflutet inom musiken, mixerbordet , roddare, marknadsföring av band. Han var gitarrist själv men också konstnär med någon utställning bakom sig. Han arbetade inom vården med specialmänniskorna under större delen av sitt liv.
Vi båda är sextiolister och gamla punkrockare med ”Do it yourself” i modersmjölken som också återspeglat våra liv. Dvs: Vi gav oss aldrig och inte fortsättningsvis gör heller. Vad har det med healingarbete att göra? Ganska mycket faktiskt och det bland annat dessa bitar lördagen kommer att ge: Mod Tålamod & Omtanke = Healing.
Båda har vi haft Nära döden upplevelser och fått med oss budskap från den resan tillbaka hit.... En av oss har lämnat för evigheten men lever inom mig...Nu är det min tur att föra fram hans budskap till våra medvandrade.
Vikten av Talkospirit som vi båda bär.
------
Dagen kommer att bejaka rädslor och invanda mönster som hindrar oss att våga leva våra liv efter vår egen modell. Tanken och bilden vi eftersträvar men många gånger knuffar åt sidan för det blev för jobbigt eller besvärligt.
- Hur gör vi egentligen för att leva lyckligt? Eller skall man bara ge upp och foga sig i ledet?
- Har du tendens att ge upp?
- Tror du att livet bara är ”så här” och man får vara nöjd med fler grådagar än ljusa sprudlande?
- Konsten och tilliten att följa tecken.
- Universums heliga principer i ditt eget liv.
- De tre heliga T:na. Vad har de med vårt liv att göra och hur kan vi förstå egen balans utifrån detta?
- Ingår du som oss i bokstavskombinationerna och Autism spektret och behöver råd och tips med att klara av din känslighet?
- Till vilka bra saker i vardagen kan du ha dina krafter till utan att de skall ge utanförskap och ångest?
- Hur är det med självmedicineringen och känsligheten? Är dämpande bra eller förödande för sitt liv?
- Dagen kommer att behandla flera av just de där random obekväma saker vi har svårt att prata om. Healing sker i motstånd inte på en räkmacka.

Han kommer att närvara och han kommer att tala genom mig till dig. Vissa av er kommer också att känna av hans närvaro.


Senast 1 september skall du ha betalat in din anmälan och den är bindande.Eftersom jag har en lång kostsam resa att göra från Finland så om vi skall få ihop detta så ber jag er om djupaste förståelse i bokning.


Allt gott!
Gå i kärlek och vandra i skönhet...Varje minut i dina andetag...

 


MÅNDAG 11 SEPTEMBER 2023 KL. 19:00–21:00 - Övningskväll med Nina

Välkomna på övningskväll

Först blir det en meditation och sedan tränar vi på uppkoppling och budskap.
Våra guider och nära och kära är med oss och vi övar på att komma i kontakt och hålla deras energi.På så sätt kan vi både hjälpa andra och lära känna oss själva på ett nytt sätt.


Nina började tidigt i sitt liv att fånga upp energin i sin omgivning som senare ledde till att utforska andra dimensioner inom sig själv. Nina har ett starkt vetande och en varm förståelse om det undermedvetna.


Vill du ha kontakt med Nina, så har hon mejl Insightfulhealingbynina@gmail.com eller mobilnr. 0708949171.

 


TISDAG 12 SEPTEMBER 2023 KL. 19:00–21:15 - Medial utvecklingskurs 6ggr. Föranmälan krävs.

Medial utvecklingskurs med Nina Vingesand i samarbete med SSG.


Kostnaden är 1350kr och swishas till SSG på nummer 123-108 94 16.
Skriv "medial kurs" som meddelande. Anmälan görs till info@ssgbg.se, senast den 6 augusti.


Välkomna på medial utvecklingskurs.
Under dessa 6 tillfällen skall vi träna på vår intention och våra mediala sinnen.
Du kommer genom meditation och olika övningar träna och utveckla vad ditt personliga sätt är att kommunicera och kanalisera med andra sidan. Vi kommer att beröra energimedvetenhet, guider, nära och kära och healing.
Vi kommer också att träna på att hålla vår uppkoppling och stärka vår kontakt med andra sidan.


Först till kvarn - begränsat med platser.
Vi träffas varannan tisdag mellan kl 19:00-21:15
Kurstillfällen är 12/9, 26/9, 10/10, 24/10, 7/11 och sista gång är den 21/11.
Det bjuds på kaffe/te och fika.


Nina började tidigt i sitt liv att fånga upp energin i sin omgivning som senare ledde till att utforska andra dimensioner inom sig själv. Nina har ett starkt vetande och en varm förståelse om det undermedvetna. Vill du ha kontakt med Nina, så har hon mejl Insightfulhealingbynina@gmail.com

Välkomna!

 


TORSDAG 14 SEPTEMBER 2023 KL. 18:00–21:00 - Cirkelkväll med Ann. Föranmälan krävs.

Välkommen på en innerlig cirkeln med sharings, trummeditation, energier och mediala budskap. Förvänta dig en magisk kväll, ta med fylld vattenflaska och kanske en frukt. Vi öppnar dörren kl. 17.15
Ann säljer sina böcker till mycket bra priser denna kväll.


Säkra din plats genom att mejla till info@ssgbg.se och swisha 200kr till SSG:s nummer 123-108 94 16. Skriv "Ann" på meddelande. Max-antal platser är 14 st.

https://www.livetochsjalen.se/shamanic-plant-medicine.../

 


**MÅNDAG 18 SEPTEMBER 2023 KL. 19:00–20:30 - Pröva på kväll

 


*INSTÄLLT! - ONSDAG 20 SEPTEMBER 2023 KL. 19:00–21:00 - Spirituellt kafferep

 

 

TORSDAG 21 SEPTEMBER 2023 KL. 19:00–20:30 - Chakrasystemet och hur det påverkar din livsenergi

Hej! Jag heter Christina och jag är en spirituell life coach där jag jobbat mest med känsliga själar. Jag tycker att en kombination av psykologi, kanalisering, healing och olika processer är en bra väg till nästa steg av ens persons inre helhet. En av mina stora passioner är att hjälpa folk läka och utvecklas, jag upplever att mitt hjärta expanderar samtidigt när läkning sker hos andra.

En kväll där vi dyker ner i hur chakra systemet fungerar (7 chakra systemet) och hur det påverkar din livsenergi. Där man genom bättre förståelse för sig själv kan börja påverka sin egen inre energi. Vi kommer även att ha en meditation/process där vi kommer att rensa ut tung energi och göra en balansering av allas chakran i slutet.MÅNDAG 25 SEPTEMBER 2023 KL. 19:00–20:30 - Trummeditation på en kraftplats med Elise Hallberg

Trummeditation på en kraftplats i lokalen.

Möt ditt kraftdjur och Moder Jord via en Kraftplats (positiv energiplats).

Ärkeängeln Gabriel började undervisa mig att använda kraftplatser för att utveckla min andliga gåva. Jag hade ingen kunskap om änglar. Har jag en andlig gåva? Under många år har jag gjort resor via våra Kraftplatser. Både ner till Moder Jord och även uppåt. Nu senast träffade jag Allseendets öga. Stora Kraftplatser finns i gamla kyrkor, små kraftplatser finns i våra hem.

Elise har arrangerat kurser i andlig utveckling sedan 2004. 

www.andravarldar.nu

 


TORSDAG 28 SEPTEMBER 2023 KL. 19:00–20:30 - Storseans med Liz. OBS Förhöjd avgift 200 kr!

Vi välkomnar Liz Emanuelsson som kommer att hålla en storseans Liz kommer att ha sin bok till försäljning.

Oktober
**MÅNDAG 2 OKTOBER 2023 KL. 19:00–20:30 - Pröva på kväll


 

*ONSDAG 4 OKTOBER 2023 KL. 19:00–21:00 - Spirituellt kafferep


 

TORSDAG 5 OKTOBER 2023 KL. 19:00–20:30 - Kommunikation med allt levande i naturen med Aita Päts

Qi Sensation - den shamanska qigongen. Få en inblick i Qi Sensation och prova på vissa rörelser

Aita har utövat och undervisat i Qi Gong i 23 års tid, varit verksam inom shamanismen och utvecklat en egen metod genom kraftöverföring direkt från den Stora Anden eller källan till livskraft.


Kursen i Qi Sensation innebär en kraftfull påfyllning av livskraft genom praktiska övningar och teoretiska kunskaper som ökar förståelsen av hur människan är en varelse mellan himmel och jord som har möjlighet att leva i flödet av sann livskraft.


Shamanismen är mänsklighetens första livsåskådning med kontakten med naturens olika element som främsta redskap till helhet och läkande. Den, såväl som den traditionella kinesiska medicinen har sina rötter mer än 5000 år tillbaka i tiden. De båda genomsyras av helhetstanken att kropp och själ hör ihop med naturens element, universum och kosmos i ständig samverkan.


Medicinsk Qi Gong är en del av den traditionella kinesiska medicinens huvudgrenar. Livskraften Qi kan vi i likhet med den elektriska energin inte se eller ta på, men vi vet att den existerar och att vi har möjlighet att ta hjälp av den. Det anses att människan sedan födseln fått en viss mängd grundläggande livsenergi (Yuan Qi) och att det via Qi Gong-träning går att aktivera denna energipotential och därmed utnyttja kroppens självläkande förmåga.


Aita Päts har studerat kinesisk medicin i Sverige och i Kina. Hon har studerat med olika kinesiska mästare på kinesiska tempel, kinesiska sjukhus och på Biyunskolan i Sverige. Hon är auktoriserad instruktör i Jichu Gong, grundmetoden i medicinsk Qi Gong enligt Biyunmetoden, samt Dong Gong Steg 2. Aita är också barn Qi Gong instruktör samt certifierad i Delfinkraftens Qi Gong, senior Qi Gong och Stilla Qi Gong. Aita har gått alla Biyunskolans delkurser i TKM, samt studerat i Kina med fördjupning i Tuina Massage och Moxa.


Aita har under nära samarbete med flera olika shamaner i USA, Tyskland, Spanien, Bolivia och q´erosindianerna i Peru kommit i kontakt med likheterna och beröringspunkterna inom shamanism och qi gong, båda uråldriga metoder att läka och hela människans energiflöde.

Aita har utvecklat Qi Sensation som ett sätt att förena huvud och hjärta till sann livsvisdom och livets öppna flöde.


Varför träna Qi Sensation?
• Det förbättrar allmänhälsan • Förebygger och behandlar sjukdomar (obalanser) • Stärker muskler, leder, senor och nervbanor • Förbättrar blodcirkulationen • Motverkar stress och spänningar • Stärker immunförsvaret • Motverkar åldrandeprocessen • Förbättrar koncentration och inlärning • Främjar kreativitet och psykiskt välbefinnande • Koordinerar och balanserar kropp och själ.


Innerligt välkommen till intag av livsviktig kunskap!

 


MÅNDAG 9 OKTOBER 2023 KL. 19:00–20:30 - Psykometri kväll med Mait Bärnsten

Mait har varit medium och djurkommunikatör i över 30 år.

Tag med en sak som tillhört den bortgångna person ni vill få kontakt med. Mait kommer då att använda detta föremål för att få kontakt och lämna över hälsningar och budskap från nära och kära.

 


TORSDAG 12 OKTOBER 2023 KL. 20:30 - Workshop - Heléne målar din själsbild

Heléne håller i kvällens workshop. Själsbilderna målas med strykjärn (som pensel) och bivaxfärger som smälts där på även kallat ”encustic art”. Encustic betyder ”att bränna in” och är en gammal konstform som tillämpades redan under antiken i Egypten. Heléne tonar in på dig, tar fram de färger som känns rätt och målar en bild till dig. Sedan tolkar hon denna genom att kanalisera ett budskap om exempelvis hur du är, vart du har varit, vart du är på väg, vad som är på väg in och på väg ut ur ditt liv osv. Hon kommer att visa oss hur det går till när man målar och en kortare genomgång av tolkning av bilderna.


Ambitionen är att samtliga deltagare skall få med sig en bild hem, vare sig du har målat den själv eller fått den målad av Heléne. Du kan också se den som ditt helt och hållet personliga tarotkort.


Heléne Gripenfors-Helander målar själsbilder, är Reikihealer, livsdesigner, ICF certifierad coach (International Coaching Federation), Certifierad handledare inom Sorgbearbetning och konstnär. Intresset för det mediala har funnits där i hela hennes liv, gåvan ligger i släkten. Önskar du kontakt med Heléne så når du henne på telefonnummer 0707-99 11 63 eller via mail helene@livsdesign.eu

 


MÅNDAG 16 OKTOBER 2023 KL. 19:00–20:30 - Ljusbärarandakt/seans med Hasse Nyander

Hasse Nyander har arbetar heltid inom det andliga/mediala i 21 år. Han är verksam som Medial coaching terapeut (medium), Energimedicinsk healingterapeut (healer), hypnoterapeut, författare, lärare/mentor inom det andliga/mediala, andaktsförrättare, själavårdare, föreläsare inom det andliga/mediala.
Hasse Nyander har gett ut 3 böcker och 3 meditationsskivor. Han är även grundare till The Church of Good Will som är ett religiöst obundet trossamfund.


För mer information gå in på www.hassenyander.com

 


*ONSDAG 18 OKTOBER 2023 KL. 19:00–21:00 - Spirituellt kafferep


 

TORSDAG 19 OKTOBER 2023 KL. 19:00–20:30 - De 20 Stegen” Föreläsning och Meditation" med Anette Johansson

Lär dig ta emot undervisning direkt från dina guider och lär känna ditt andliga team.


Hur går det till? Vad är De 20 Stegen? Vill du utveckla dina meditationer så att du kan följa med dina guider på resor genom olika energinivåer i universum i allt högre frekvenser och få undervisning direkt ifrån dina guider?

Få tillgång till det universella medvetandet där all kunskap finns. Utvidga ditt medvetande och lära dig tolka och förstå dina meditationer och andevärlden? Kunna få kontakt med och hälsa på dina nära och kära på andra sidan och mycket mer.

Då är du varmt välkommen att komma och lyssna till den kompletta guiden till detta, och vara med på en meditation från De 20 Stegen. www.finndittinre.se

 


MÅNDAG 23 OKTOBER 2023 KL. 19:00–21:00 - Workshop i human design

Välkomna på en workshop i Human design. Det är ett system som grundar sig på astrologi , chakrasystemet och I Ching. Där vi får en fantastisk möjlighet att förstå alla våra likheter och olikheter. Detta ger dig en möjlighet att lära känna dig själv och hur och varför du reagerar.


Du får på ett tydligt och strukturerat sätt se vad som är din energi och var du tar in energin från andra. Så vill du förstå om du är högkänslig? Om du alltid plockar upp andra människors sätt att vara. Om du alltid söker dig till personer som ger dig extra trygghet. Svaren finnas i din Human Design. Ta med dig din ifyllda diagram / chart från jovianarchive.com och så ses vi där.

 


ONSDAG 25 OKTOBER 2023 KL. 19:00–21:00 – Nyhet! Tarotkurs för nybörjare #2. Föranmälan krävs.

Tarotkurs för nybörjarna med Anita Hole i samarbete med SSG.
Tid: Klockan 19-21 och är på 4 gånger.
Kursen startar onsdag den 25e oktober och övriga tider är 8 november, 26 november och 6 december.

Kursen: 6 - 8 deltagare och kursen är bindande.
Kostnad: 895 kr
Deltagarna: ta gärna med egen Tarokortlek.

Alla kan lära sig att använda tarotkort och tolka deras innebörd. Det som krävs är övning och åter övning. Tarotkort ger inga klara svar om din framtid, du har alltid en fri vilja och det är du som styr ditt liv. Däremot kan korten vara ett verktyg för din personliga utveckling och även din andliga utveckling. Korten kan ge dig svar på vilka möjligheter du har, dina styrkor och vad du kan jobba med för att få det liv du vill ha. Det viktigaste är att vi har roligt tillsammans.
Deltagarna får ett sammandrag på varje kursinnehåll.

DAG 1: Tarotkortens historia, lilla arkanan och stora arkanans betydelse. Egen tolkning av korten.

DAG 2: Lita på och öka din intuition. Lär dig rena din Tarokortlek. Testa olika läggningar.

DAG 3: Betydelse av kortens element och numerologi. Hur man ställer frågor och tolkar dess svar. Läggning för varandra i gruppen.

DAG 4: Lita till din utveckling. Be andevärlden eller dina guider om hjälp. En guidad meditation. Testa olika läggningar.

Viktigt att anmälan sker till Info@ssgbg.se mailen.

Betalning görs till SSGs swish nummer som är 123-108 94 16, skriv "Tarotkurs 2" som meddelande.


Presentation av Anita Hole:

På 1990-talet började Anita Hole sin andliga bana efter en personlig kris och en svår tid med bearbetning av djup sorg. Detta gav resultat med att hennes intuition ökade och hon fick intresse för människans psykiska mående. Hon utbildade sig till Rosenterapeut och startade företag, samtidigt som hon jobbade heltid inom vården. I slutändan blev detta för mycket och hon gick in i den så kallade berömda väggen. Under rehabilitering och återhämtning ägnade hon sig åt andlig litteratur och blev inspirerad av andevärlden. Hon förstod att hon fick hjälp därifrån. Hon gick ett flertal kurser och blev diplomerad Healer och Tarottolkare. Hon älskar sin Tarokortlek! På ett ödmjukt och kärleksfullt sätt får hon hjälp och har stöttat flera klienter med deras personliga utveckling. Idag är hon också certifierad medium.

Du kan gå in på hemsidan och läsa mer om henne. www.SpiritBalance3.se


Anita Hole har gett ut tre böcker med Tänkvärda ord om livet, kärleken och Gud samt en diktsamling Carpe diem. Böckerna går att beställa från hennes hemsida.


Anita Hole Träkilsgatan 19
416 78 Göteborg
mobil: 0708 – 36 22 38
anitahole.sb3@gmail.com


Du är varmt välkommen till Anitas Tarotkurs!

 

 

TORSDAG 26 OKTOBER 2023 KL. 19:00–20:30 - Seans med Michelle

Michelle Malmberg har arbetat som medium sedan 1999, och är utbildad i Wales av lärarna David Rogers (Storbritannien) och Marcus Bezerra (Schweiz) hon är också utbildad i andlig healing qigong och TCM (traditonell kinesisk medicin) på ett kärleksfullt sätt förmedlar Michelle dina nära och kära i andevärlden och kontaktar dina guider och vägvisare och ber dom belysa din livsväg dåtid-nutid och framtiden!

Kontakt för bokning av tid för privata sittningar eller cirklar email: michelle.malmberg7@gmail.com mobil 0708447662.

 


MÅNDAG 30 OKTOBER 2023 KL. 19:00–20:30 - Malevas bjuder in till en intuitiv ljudresa

Varmt välkommen till en kväll där vi möts och njuter av helande ljud från ur-instrument, såsom gong, trumma, klangskålar och röst.

Vid en intuitiv ljudresa översköljs du av härliga vibrationer från instrumenten vilket hjälper kroppen att transformera känslor, att gå ner i varv samt stänga av hjärnans aktivitet för en stund. Du lämnar tankar, stress och sådant som tar energi bakom dig och landar i ett harmoniskt meditativt tillstånd.


Vid en ljudresa kan du med ett lugnare inre landa i ett tillstånd där du bereds möjlighet att få kontakt med din intuition och ditt högre medvetande. Ljudvågornas vibration möjliggör sinnena att öppna upp för den resa och de upplevelser som är dina denna kväll. Energidepåerna i din kropp förnyas och upplevelsen kan vara befrielse, lätthet, glädje etc.


En ljudresa passar alla, ingen erfarenhet behövs, du ligger ner under en filt och tar emot ljudens kraftfulla transformation. Efteråt finns möjlighet att dela din upplevelse med ord.


Ta med dig något att ligga på, en filt och kudde. Några liggunderlag och filtar finns att låna, meddela gärna i förväg om du vill låna.

En retreat fylld av mantrasång i september 2018 kom att visa Marie en ny väg i livet då hon fick ökad kontakt med sin intuition och en mängd kunskap om den spirituella världen. Där kom även ett paket av kunskap om hur ljud och vibration kan kopplas ihop med andlighet, intuition och högre medvetande. En självklar känsla vid första anslaget på en gong var att det var genom ljud som hon vill sprida glädje, harmoni, kärlek samt att se människor växa.


Maleva drivs av Marie Noren sedan något år tillbaka där hon ger ljudresor individuellt och i grupp.

För kontakt se Malevas facebooksida: https://www.facebook.com/profile.php?id=10007605537923

November
TORSDAG 2/11 Kl 19:00-20:30 Attraktionslagen

Varmt välkommen till en värld där drömmar blir verklighet! Vi kan alla leva det liv vi drömmer om genom att använda oss av en av Universums mest kraftfulla naturlagar - lagen om attraktion.

Helena-Magdalena besöker SSG för att dela med sig av sina erfarenheter av att ha använt attraktionslagen i hela sitt vuxna liv. Hon delar med sig av konkreta tips på hur du kan förverkliga dina drömmar.

Helena-Magdalena är aktuell med boken Lev nu - förverkliga dina drömmar som hon också har med sig till försäljning under kvällen.MÅNDAG 6/11 kl 19:00-21:00 GATEWAY - KRAFTPLATSEN

Öppnar upp dörrarna till en värld full av mystik. Önskar du övernaturligt, kraftplatser, historia, healing och mediala starka upplevelser och budskap, då är det våran dörr du ska entra. Vi ser fram emot att ses.

Charlotte Clairvoyant Medium healer och Intuitiv coach och Författare.

Oscar Panizza känd poddare från Oscar och Fredrik och Universums hemligheter och författare.

Hans Oreheim Arkeolog och författare, kinesolog Healer.TORSDAG 9/11 19:00-20:30 Seans med Mahlin

Mahlin har gästat SSG regelbundet sedan 2007. Hennes mediala stunder innehåller kontakter med andevärlden, inspirationstal och psykometriska readings.

Mahlins kommunikation brukar beskrivas som rak, ärlig och ofta med inslag av humor. En medial stund med Mahlin lämnar nästan alltid avtryck hos var och en, så att alla bär med sig något från kvällen. Oavsett om budskapet kommer direkt till mottagaren eller indirekt genom att lyssna på de meddelanden och den information som förs fram under kvällen.

Vill du komma i kontakt med Mahlin är du välkommen att besöka facebook.com/Himlarummet, eller ringa 0733-213521.Torsdag 16/11 kl 19:00-20:30 Storseans med Medium Max

Göteborgsbaserade Medium Max bjuder till Storseans i novembermörkret.

Fina möten med Nära och Kära i perioden då väggen mellan Världarna är som tunnast.